Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Geta Sterp a pornit spre a întâlni familia extinsă a mamei sale.

Cei care urmăresc familia Sterp știu deja că aceasta este o familie foarte numeroasă, deoarece mama Geta mai are încă 12 frați, iar, la rândul lor, aceștia au copii și nepoți. Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care se arăta entuziasmată ca a pornit spre comuna natală a mamei sale, acolo unde se va întâlni cu toate rudele familiei. 

„Ce somnoroasă sunt astăzi, dar și fericită, pentru că mergem în comuna natală a mamei, în apropiere de Câmpeni, unde o să ne întâlnim cu toți verișorii, cu toate neamurile și suntem foarte mulți verișori primari și verișorii noștri au, la rândul lor, copii mulți, suntem o familie foarte numeroasă și mergem pentru că se împlinesc, din păcate, 20 de ani de când bunica noastră a murit și 10 ani de când bunicul a murit.
Le va ține parastas la amândoi.”,
a povestit Geta Sterp.

Geta Sterp, cuvinte de laudă pentru bunica ei care a adus pe lume 12 copii

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Pe cât de multă bucurie și emoție se așteaptă de la această întâlnire, pe atât de tristă este Getuța, deoarece evenimentul are loc ocazia unui parastas pentru bunicii lor, care s-au stins din viață în urmă cu 10, respectiv 20 de ani.

Geta a ținut să transmită și câteva cuvinte de laudă pentru bunica ei, care a avut curajul să aducă pe lume 12 copii, printre care și pe mama sa. „ Sunt fericită că o se ne întâlnim cu toții, dar, totodată, tristă pentru că mi-aș fi dorit ca bunicii noștri să fie în viață. Eu eram mică când bunica a murit, dar mi-o amintesc cu drag, era o femeie tare blândă și doar când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară, nici nu găsesc cuvântul potrivit.
Mă emoționează foarte tare ca o femeie să dea naștere la 12 copii. E ceva deosebit. Nu știu dacă v-am mai spus eu, acasă, la casa părintească unde stă fratele mai mic există și o diplomă trimisă de Nicolae Ceaușescu pentru „mamă eroină. Chiar mamă eroină. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească, atât pe ea, cât și pe bunicul nostru.”,
a mai spus Geta Sterp.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies