Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Geta Sterp a pornit spre a întâlni familia extinsă a mamei sale.

Cei care urmăresc familia Sterp știu deja că aceasta este o familie foarte numeroasă, deoarece mama Geta mai are încă 12 frați, iar, la rândul lor, aceștia au copii și nepoți. Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care se arăta entuziasmată ca a pornit spre comuna natală a mamei sale, acolo unde se va întâlni cu toate rudele familiei. 

„Ce somnoroasă sunt astăzi, dar și fericită, pentru că mergem în comuna natală a mamei, în apropiere de Câmpeni, unde o să ne întâlnim cu toți verișorii, cu toate neamurile și suntem foarte mulți verișori primari și verișorii noștri au, la rândul lor, copii mulți, suntem o familie foarte numeroasă și mergem pentru că se împlinesc, din păcate, 20 de ani de când bunica noastră a murit și 10 ani de când bunicul a murit.
Le va ține parastas la amândoi.”,
a povestit Geta Sterp.

Geta Sterp, cuvinte de laudă pentru bunica ei care a adus pe lume 12 copii

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Pe cât de multă bucurie și emoție se așteaptă de la această întâlnire, pe atât de tristă este Getuța, deoarece evenimentul are loc ocazia unui parastas pentru bunicii lor, care s-au stins din viață în urmă cu 10, respectiv 20 de ani.

Geta a ținut să transmită și câteva cuvinte de laudă pentru bunica ei, care a avut curajul să aducă pe lume 12 copii, printre care și pe mama sa. „ Sunt fericită că o se ne întâlnim cu toții, dar, totodată, tristă pentru că mi-aș fi dorit ca bunicii noștri să fie în viață. Eu eram mică când bunica a murit, dar mi-o amintesc cu drag, era o femeie tare blândă și doar când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară, nici nu găsesc cuvântul potrivit.
Mă emoționează foarte tare ca o femeie să dea naștere la 12 copii. E ceva deosebit. Nu știu dacă v-am mai spus eu, acasă, la casa părintească unde stă fratele mai mic există și o diplomă trimisă de Nicolae Ceaușescu pentru „mamă eroină. Chiar mamă eroină. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească, atât pe ea, cât și pe bunicul nostru.”,
a mai spus Geta Sterp.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies