Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”

Geta Sterp a pornit spre a întâlni familia extinsă a mamei sale.

Cei care urmăresc familia Sterp știu deja că aceasta este o familie foarte numeroasă, deoarece mama Geta mai are încă 12 frați, iar, la rândul lor, aceștia au copii și nepoți. Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care se arăta entuziasmată ca a pornit spre comuna natală a mamei sale, acolo unde se va întâlni cu toate rudele familiei. 

„Ce somnoroasă sunt astăzi, dar și fericită, pentru că mergem în comuna natală a mamei, în apropiere de Câmpeni, unde o să ne întâlnim cu toți verișorii, cu toate neamurile și suntem foarte mulți verișori primari și verișorii noștri au, la rândul lor, copii mulți, suntem o familie foarte numeroasă și mergem pentru că se împlinesc, din păcate, 20 de ani de când bunica noastră a murit și 10 ani de când bunicul a murit.
Le va ține parastas la amândoi.”,
a povestit Geta Sterp.

Geta Sterp, cuvinte de laudă pentru bunica ei care a adus pe lume 12 copii

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Pe cât de multă bucurie și emoție se așteaptă de la această întâlnire, pe atât de tristă este Getuța, deoarece evenimentul are loc ocazia unui parastas pentru bunicii lor, care s-au stins din viață în urmă cu 10, respectiv 20 de ani.

Geta a ținut să transmită și câteva cuvinte de laudă pentru bunica ei, care a avut curajul să aducă pe lume 12 copii, printre care și pe mama sa. „ Sunt fericită că o se ne întâlnim cu toții, dar, totodată, tristă pentru că mi-aș fi dorit ca bunicii noștri să fie în viață. Eu eram mică când bunica a murit, dar mi-o amintesc cu drag, era o femeie tare blândă și doar când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară, nici nu găsesc cuvântul potrivit.
Mă emoționează foarte tare ca o femeie să dea naștere la 12 copii. E ceva deosebit. Nu știu dacă v-am mai spus eu, acasă, la casa părintească unde stă fratele mai mic există și o diplomă trimisă de Nicolae Ceaușescu pentru „mamă eroină. Chiar mamă eroină. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească, atât pe ea, cât și pe bunicul nostru.”,
a mai spus Geta Sterp.

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Getuța Sterp și mama Geta
Getuța Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies