Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”
Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi în brațele surorii ei, Ileana.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a izbucnit în lacrimi într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, atunci când a dezvăluiți motivul pentru care este tristă și urmăritorii au trebuit s-o vadă în această situație, deși ea este foarte optimistă în mod normal. Întreaga familie a reușit să intre la inimile urmăritorilor, datorită devotamentului lor, muncii pe care o depun de fiecare dată, dar și felului în care aceștia sunt uniți, indiferent de ce anume s-a întâmplat în familia lor.

Astfel, aceasta a făcut o postare cu totul și cu totul emoționantă, atunci când a fost să-și viziteze sora mai mare, pe Ileana, însă a venit momentul despărțirii dintre cele două, care a fost în lacrimi. Ambele surori au reușit cu greu să-și stăpânească emoțiile și au ținut să transmită și câteva cuvinte despre ceea ce simt de fiecare dată când se văd.

Geta Sterp: Dacă se observă, dar ăstea suntem noi când ne luăm rămas-bun.

Ileana Sterp: Vreau să ne mutăm amândouă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce dezvăluire a făcut Geta Sterp pe rețelele de socializare

Citește și: Ce anunț a făcut Getuța Sterp pe rețelele de socializare și de ce anume are nevoie de ajutor. “Dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat.”

Geta Sterp și Ileana Sterp
Geta Sterp și Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Geta Sterp, întâlnire neașteptată în timp ce stătea cu oile pe drum! Tânăra a povestit totul în mediul online, după ce a vorbit cu soțul său: „A trecut un băiat pe lângă mine cu o mașină.”

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

Geta Sterp a făcut și o mărturisire sinceră pe rețelele de socializare, astfel că a dezvăluit internauților care o urmăresc de zi cu zi că există și momente în viață în care se simte lipsită de energie și reușește să facă anumite lucruri cu greu, însă mereu are noroc de soțul ei, care reușește de fiecare dată să o facă să se simtă mult mai bine, mai ales în zilele în care vremea îi accentuează anumite stări.

Geta Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii mai ales viața de la stână, acolo unde arată cu multă trudă cum realizează toate activitățile de peste zi. „Sunt unele zile în care parcă aș sta numai în casă! La voi cum e? Iarna pare să se instaleze din nou, iar pe mine mă deprimă vremea rece, mohorâta... Nu am vrut să ies din casă, dar Sebi m-a luat cu forța.
Nu regret...”,
a spus Geta Sterp în mediul online.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies