Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul: „Eu sunt din nou la ceaun.”

Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul: „Eu sunt din nou la ceaun.”
Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul: „Eu sunt din nou la ceaun.”

Fiica mamei Geta a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online activitățile sale.

Geta Sterp este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Astfel, bruneta și-a creat în mediul online o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături la orice pas și îi apreciază imaginile și filmulețele în care prezintă viața autentică de la sat.

Fiica mamei Geta este foarte atașată de statul la țară, acolo unde își desfășoară mai multe activități.

Astfel, Getuța a dus mai departe afacerea familiei cu oi și se ocupă îndeaproape de creșterea și îngrijirea acestora, dar și de prepararea produselor din foloasele pe care acestea ni le dau.

Mai exact, Geta Sterp administrează magazinul cu produse naturale ale mamei Geta, pregătind pastramă, brânză, dar și alte preparate tradiționale pe care ulterior le comercializează, atât în magazin, cât și în cadrul târgurilor din țară, dar și online.

Ce preparate gustoase pregătește Geta Sterp?

Citește și: Geta Sterp, întâlnire neașteptată în timp ce stătea cu oile pe drum! Tânăra a povestit totul în mediul online, după ce a vorbit cu soțul său: „A trecut un băiat pe lângă mine cu o mașină.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Rețeta de trandafirași de post cu dulceață și măr a Getei Sterp: „Este o rețetă super simplă, potrivită pentru perioada aceasta, de post!”

De data aceasta, sora lui Culiță a postat în mediul online un scurt filmuleț prin intermediul căruia le explică urmăritorilor săi din mediul online care sunt activitățile sale de weekend. Mai exact, Getuța s-a trezit dis de dimineață și a pus ceaunul la foc pentru a face lapte gros.

Pornind de la această activitate, tânăra și-a adus aminte de o experiență din copilărie, atunci când juca la școală un joc care se numea lapte gros.

Bună dimineața, tuturor! Ce mai munciți? Eu sunt din nou la ceaun. De data aceasta nu fac sloi, fac lapte gros. Știți ce e ăla lapte gros? Sunt curioasă care dintre voi știți. Mai de mult, când eram la mici, jucam la școală lapte gros.

Eu astăzi fac la ceaun lapte gros. Uitați aici! ”, a spus Geta Sterp în mediul online.

Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Adrian Minune, dezvăluiri neașteptate despre cariera sa muzicală! Suma impresionantă de bani pe care artistul a câștigat-o într-o singură seară: „Era o masă plină de bani, se arunca cu ei.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies