Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”


Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Grabiel a intrat live, în emisiune, pentru a le oferi câteva sfaturi extrem de prețioase concurenților.


In articol:

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Uneori, cuvintele au puterea să trezească emoții extrem de puternice, mai ales dacă sunt rostite de o persoană care are un mare impact asupra noastră, acesta fiind și cazul concurenților de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ligi a plâns minute în șir în culise: „Știu eu că tu crezi...”

Mama lui Gabriel a intrat live, în emisiune, pentru a le adresa câteva cuvinte tinerilor participanți și pentru a le oferi câteva sfaturi prețioase de viață, lăsându-i pe toți cu ochii în lacrimi. Doamna Vasiliu, așa cum îi spun concurenții, le-a vorbit extrem de frumos acestora și i-a învățat, părintește, doar lucruri bune.

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel i-a făcut pe concurenți să plângă

moment-emotionant-la-puterea-dragostei
moment-emotionant-la-puterea-dragostei

Apelul telefonic al mamei lui Gabriel i-a lăsat pe participanți în lacrimi și extrem de emoționați. Doamna Vasiliu a fost foarte emoționată, la rândul său, după ce le-a adresat câteva cuvinte foarte frumoase tinerilor participanți la Puterea Dragostei și le-a oferit învățături prețioase despre viață. Gabi și Ramona nu și-au putut opri lacrimile, care au luat-o rapid la întrecere pe obrajii lor, mai ales că și mama lui Gabriel era vizibil emoționantă, începând să plângă.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Jador? Are un iubit?

Trup și suflet alături de toți participanții, nu doar de fiul său, mama lui Gabriel a oferit fiecărei persoane prezente în casa un sfat, de care să se folosească la nevoie. Doamna Vasiliu i-a îndemnat pe tineri să nu se mai certe și să renunțe la ranchiună, pentru că e important să rămână în relații bune și să se aibă „ca frații”.

„Voi nu șitți ce glume frumoase poate să facă Gabi. Am observat gluma lui către Ramona, el așa îmi face mie, atunci am simțit că e ca și cum copilul meu ar fi lângă mine. Vreau să vă felicit pe toți, îmi sunteți dragi toți. Philip, îți doresc un viitor bun lângă Berna.

Livian, te pupă mama și-ți mulțumesc pentru tot. Andreea și Marius, vă mulțumesc pentru că sunteți alături de ei. Daiana, mama, asculta-ma pe mine, terminati cu rautatile, stiti ca am vorbit si in privat, terminati cu rautatile ca astazi esti, maine poate nu mai esti (...) Mergeti pana in finala, sa dati mana, sa va imbratisati ca o familie. Fiți ca frații, ca surorile, nimic în viață nu e mai frumos decât asta. Vă iubesc și vă îmbrățișez!” a spus doamna Vasiliu, mama lui Gabriel. Ăsta da moment emoționant la Puterea Dragostei!

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ligi a plâns minute în șir în culise: „Știu eu că tu crezi...”

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Klaus Iohannis, despre starea de urgență: „Nu îmi doresc să reintroduc restricţii, dar...”

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri