Moduri incredibile in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa


Reciclarea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru a ne salva planeta.

 

De aceea, este foarte important sa stim ce sa aruncam si unde sa aruncam. Sau, de ce nu, putem sa reciclam chiar noi obiectele pe care nu le mai folosim.
In timpul fiecarei curetenii generale adunam lucruri de care nu mai avem nevoie si incercam sa scapam de ele. Cateodata este vorba doar despre gunoi, insa exista unele obiecte care pot fi transformate in noi piese de mobilier si accesorii pentru locuinta ta.
O scara veche se poate transforma in raft, furculitele pe care nu le mai folosesti pot tine loc de cuier, iar scaunele iti pot decora cu usurinta peretii.
Iata care sunt cele mai creative moduri in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa.
Sursa: boredpanda.com

De aceea, este foarte important sa stim ce sa aruncam si unde sa aruncam. Sau, de ce nu, putem sa reciclam chiar noi obiectele pe care nu le mai folosim.

In timpul fiecarei curetenii generale adunam lucruri de care nu mai avem nevoie si incercam sa scapam de ele. Cateodata este vorba doar despre gunoi, insa exista unele obiecte care pot fi transformate in noi piese de mobilier si accesorii pentru locuinta ta.O scara veche se poate transforma in raft, furculitele pe care nu le mai folosesti pot tine loc de cuier, iar scaunele iti pot decora cu usurinta peretii.Iata care sunt cele mai creative moduri in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa.

Sursa:

boredpanda.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Vedetă din România, dependentă de sex!? Iubitul fotbalist e norocos: ”Ne iubim mult!”

Vremea de sambata, 4 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Urmează să te întorci la birou? Trucuri care te scapa de anxietate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri