Moduri incredibile in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa


Reciclarea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru a ne salva planeta.

 

De aceea, este foarte important sa stim ce sa aruncam si unde sa aruncam. Sau, de ce nu, putem sa reciclam chiar noi obiectele pe care nu le mai folosim.
In timpul fiecarei curetenii generale adunam lucruri de care nu mai avem nevoie si incercam sa scapam de ele. Cateodata este vorba doar despre gunoi, insa exista unele obiecte care pot fi transformate in noi piese de mobilier si accesorii pentru locuinta ta.
O scara veche se poate transforma in raft, furculitele pe care nu le mai folosesti pot tine loc de cuier, iar scaunele iti pot decora cu usurinta peretii.
Iata care sunt cele mai creative moduri in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa.
Sursa: boredpanda.com

De aceea, este foarte important sa stim ce sa aruncam si unde sa aruncam. Sau, de ce nu, putem sa reciclam chiar noi obiectele pe care nu le mai folosim.

In timpul fiecarei curetenii generale adunam lucruri de care nu mai avem nevoie si incercam sa scapam de ele. Cateodata este vorba doar despre gunoi, insa exista unele obiecte care pot fi transformate in noi piese de mobilier si accesorii pentru locuinta ta.O scara veche se poate transforma in raft, furculitele pe care nu le mai folosesti pot tine loc de cuier, iar scaunele iti pot decora cu usurinta peretii.Iata care sunt cele mai creative moduri in care iti poti transforma lucrurile vechi in piese noi de mobilier si accesorii pentru casa.

Sursa: boredpanda.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri