Mituri despre femei si munca! Uite ce nu trebuie sa crezi niciodata


Mituri despre femei si munca! Uite ce nu trebuie sa crezi niciodata

Atunci cand vine vorba despre femei si job-urile lor, apar intotdeauna mituri sustinute sau nu de fapte reale.

 

Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu au un fundament real, insa au o influenta negativa asupra vietilor femeilor. Iata care sunt cele mai mari trei mituri.
1. Barbatii si femeile sunt egali la job
Adevarul este ca, in Marea Britanie, pentru fiecare dolar pe care il produce un barbat, o femeie produce de 82 de ori mai mult. Uite cum poti muta balanta in favoarea ta: mandreste-te cu ce ai facut la birou, cere un salariu care sa fie pe masura muncii tale, imbraca-te frumos pentru a fi
luata in serios si nu lasa pe nimeni sa creada ca nu te mai intorci la birou dupa ce ai copii.
2. Femeile renunta la job atunci cand au copii pentru ca isi doresc
Adevarul este ca cele mai multe femei renunta la job dupa ce nasc pentru ca sunt puse fata in fata cu un sot care nu le sprijina acasa si cu sefi care nu le lasa sa faca schimbari minore in ritmul de lucru.
De aceea, multe dintre ele nu au de ales si trebuie sa plece. Asa ca, inainte de a ramane insarcinata, vezi ce crede seful tau despre asta si incearca sa gasesti solutii pentru a-ti pastra serviciul si dupa sarcina.
3. Cariera lui este mai importanta ca a ta
Adevarul este ca in zilele noastre din ce in ce mai multe femei au inceput sa castige mai bine ca partenerii lor.
Asa ca lucrurile trebuie sa ramane la fel si dupa ce vin copiii pe lume. De fapt, ar fi logic ca partenerul tau sa-si doreasca sa-ti continui cariera si dupa ce nasti. Cercetarile demonstreaza ca femeile care muncesc dupa sarcina sunt mai putin deprimate.
Sursa: Cosmpolitan.com

Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu au un fundament real, insa au o influenta negativa asupra vietilor femeilor. Iata care sunt cele mai mari trei mituri.1. Barbatii si femeile sunt egali la locul de munca

Adevarul este ca, in Marea Britanie, pentru fiecare dolar pe care il produce un barbat, o femeie produce de 82 de ori mai mult. Uite cum poti muta balanta in favoarea ta: mandreste-te cu ce ai facut la birou, cere un salariu care sa fie pe masura muncii tale, imbraca-te frumos pentru a fi luata in serios si nu lasa pe nimeni sa creada ca nu te mai intorci la birou dupa ce ai copii.2. Femeile renunta la job atunci cand au copii pentru ca isi doresc

Adevarul este ca cele mai multe femei renunta la job dupa ce nasc pentru ca sunt puse fata in fata cu un sot care nu le sprijina acasa si cu sefi care nu le lasa sa faca schimbari minore in ritmul de lucru. De aceea, multe dintre ele nu au de ales si trebuie sa plece. Asa ca, inainte de a ramane insarcinata, vezi ce crede seful tau despre asta si incearca sa gasesti solutii pentru a-ti pastra serviciul si dupa sarcina.

3. Cariera lui este mai importanta ca a ta

Adevarul este ca in zilele noastre din ce in ce mai multe femei au inceput sa castige mai bine ca partenerii lor. Asa ca lucrurile trebuie sa ramane la fel si dupa ce vin copiii pe lume. De fapt, ar fi logic ca partenerul tau sa-si doreasca sa-ti continui cariera si dupa ce nasti. Cercetarile demonstreaza ca femeile care muncesc dupa sarcina sunt mai putin deprimate. 

Sursa: Cosmpolitan.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Pastă de dinți sănătoasă făcută la tine acasă cu ulei de cocos!

Cătălina Ponor este în STARE DE ȘOC! Poliția l-a ARESTAT și riscă închisoarea

Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”

Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"

Rețeta de mucenici moldovenești împletiți sau “Sfințișori”! Cei mai gustoși mucenici cu miere și nucă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

3 rețete rapide și sățioase cu cartofi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri