Mioara Roman: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Mioara Roman:
Mioara Roman: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Au trecut 11 ani de când Petre Roman (72 de ani) şi-a luat adio de la Mioara Roman, dar războiul dintre femeile din viaţa lui încă e de actualitate. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lasă pe Petre Roman nici măcar să o sune, potrivit click.ro

Au fost căsătoriţi 34 de ani, timp în care au împărţit şi bune, şi rele. Alături de Mioara Roman (78 de ani), Petre Roman a cunoscut ascensiunea politică.

Ea l-a împins să intre în partid, l-a ajutat din punct de vedere financiar şi tot despre ea s-a spus că era soţia care guverna din umbră. Astfel că divorţul de cel pe care l-a iubit ca pe ochii din cap a traumatizat-o.

Nici acum nu poate trece peste faptul că a fost părăsită pentru mai tânăra cântăreaţă Silvia Chifiriuc (46 de ani), care i-a devenit nevastă în 2009. Imediat ce s-a recăsătorit, fostul premier s-a răcit de familia lui, iar gurile rele spun că Silvia a contribuit la asta.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

DOLIU! Un sportiv a suferit un stop cardiac şi a murit! Avea doar 19 ani

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Aflata pe ultima „suta de metri” a competitiei Exatlon, Corina Petrut recunoaste: „Am emotii care ma coplesesc!”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies