Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 3 - 9 decembrie: Doua zodii se afla in impas


"Daca pe runa am niste indicatori clari, pot sa sa dezvolt si pot sa vorbesc o ora si un sfert numai rune. Nu cantitatea conteaza, ci calitatea", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

BERBEC

 

Au o saptamana alunecoasa. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Aveti grija de hotarari luati, cum actionati, modul de comportament, nu incercati sa-i evitati pe ceilalti si nu puneti capul in pamant. Iesiti la atac daca simtiti ca va fuge pamantul de sub  picioare.

 

TAUR

 

Si runa e rasturnata. Au o saptamana in care trebuie sa ia niste decizii foarte clare pentru a-si consolida pozitia. Fie la serviciu, fie in societate, fie in familiei. Au fost saptamani anterioare in care ei nu au facut nimic. Acum este pus in situatia sa actioneze pe ultima suta de metri.

 

GEMENI

 

Si Gemenii au o saptamana cu o runa rasturnata, dar au un sfat foarte bun: sa lasati in urma toate grijile, toate problemele legate de trecut, tot ce v-a fost dezagreabil, nesanatos, pentru ca pronia cereasca va va oferi o perioada extraordinar de benefica. Este cu bataie lunga. Se trece in luna urmatoare.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri