“Mi se pare foarte ciudată această situație.” Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan


Carmen Harra încearcă să facă lumină în cazul logodnicului Adrianei Bahmuțeanu.


In articol:

Zvonul că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu ar putea fi și tată de fată a surprins internauții. Melissa a dezvăluit la TV, în cadrul unei emisiuni, că George Restivan este tatăl ei, omul care nu a dorit să o recunoască și care nu i-a oferit deloc nicio mână de ajutor.

Carmen Harra este de părere că George Restivan nu este tatăl Melissei

Așadar, bărbatul a menționat că nu a știut de existența unei fiice, motiv pentru care acum a hotărât să își facă un test ADN pentru a face lumină în acest caz. Totuși, până la aflarea rezultatelor, Carmen Harra a dorit să intervină și a declarat că ceea ce poate vedea ea nu se aseamănă deloc cu spusele tinerei de 25 de ani.

Clarvăzătoarea declară că intuiția, care nu a înșelat-o până acum, o face să fie de părere că Melissa nu este fiica lui George. Și asta pentru că ea îl vede pe logodnicul vedetei un bărbat matur, responsabil și cu suflet mare, gata să sară în ajutorul oricui, mai ales pentru propriul copil. Astfel, și acum, când tot nu știe ce să creadă despre Melissa, George, a spus Harra, vreau să îi fie alături tinerei și să o ajute cu tot ce se poate.

Citește și: “Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme. George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație. Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie… Nu există niciun atașament, nu există nicio legătură de suflet și este foarte greu să o stabilești la vârsta asta. Eu nu văd o legătură de inimă între ei, nu s-a creat. Eu cred că George, din sufletul lui, ar vrea să-i facă bine acestei persoane, să o ajute, să o mângâie”, a spus Carmen Harra, la un post de televiziune.

Citește și: “Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Cu toate astea, clarvăzătoarea mai are o teorie prin care exclude posibilitatea ca tânără să fie fata lui Restivan. Carmen Harra consideră că mama tinerei ar fi putut avea o relație cu alte două persoane în acea vreme când l-a cunoscut pe George, motiv pentru care nu a fost sigură niciodată de cine ar putea fi tatăl biologic. Din acest motiv de nesiguranță, a menționat vedeta, femeia nici nu a vrut să insiste prea mult ca fata să-și cunoască tatăl. Toate aceste întrebări conduc către multe suspiciuni în cazul respectiv, pe care Carmen Harra tinde să creadă că l-a rezolvat datorită intuiției sale: George Restivan nu este tată de fată. Iar Melissa a apărut acum pentru că are nevoie de ajutor, are nevoie ca cineva să îi fie alături, să îi ofere înțelegere și să o iubească.

„Eu mă bazez pe faptul că în intuiția mea, această femeie (n.r.: mama Melissei) nu a avut numai o relație cu George. Poate a avut o relație și cu alte două persoane în perioada respectivă și că ea ar fi crezut că este a lui George, dar poate să fie și a altcuiva. Probabil că de asta nici nu a insistat și nu a bătut prea mult la ușa lui George, pentru că nu a fost convinsă al cui este copilul. Ea a pus în ipoteză că poate este al lui, așa cum s-ar fi putut să fie al altcuiva. De ce nu a venit în toată perioada asta? De ce nu l-a căutat cu mai multă insistență? De ce apare acum, la vârsta asta? Sunt multe semne de întrebare, semne care ne fac să fim suspicioși, dar nu mergem pe suspiciune, mergem pur și simplu pe intuiție și pe faptul că ea are nevoie de un sprijin psihologic, are nevoie de un ajutor și mă ofer și eu să o ajut în ce măsură pot”, a declarat clarvăzătoarea.

Citește și: ,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

“Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

“Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri