“Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou


Adriana Bahmuțeanu a reușit să își refacă viața după separarea de Silviu Prigoană. În prezent, aceasta are o relație amoroasă de ceva timp cu George Restivan.


In articol:

Adriana Bahmuțeanu, deși are vârsta de 48 de ani, aceasta își face planuri mari în continuare. Fosta soție a lui Silviu Prigoană vrea să dea naștere din nou unui copilaș, iar partenerul ei de viață, George Restivan, îi este alături.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au în plan să devină părinți

Cei doi nu sunt împreună de foarte mult timp, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru ca relația să nu evolueze.

Ambii parteneri s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în SUA, iar mai apoi, dintr-o simplă relație de amiciție, s-a născut o adevărată poveste de dragoste. În vara acestui an, cuplul s-a și logodit, iar recent George Restivan a anunțat că el și Adriana Bahmuțeanu vor să devină părinți. Așadar, cuplul a mers la un doctor pentru a vedea dacă acest lucru poate fi posibil, iar răspunsul a fost exact așteptărilor sale.
Adriana Bahmuțeanu a primit acceptul și poate să dea naștere, iar acum, tot ce mai trebuie făcut este ca cei doi să se pună pe treabă.
”Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus George Restivan.

Citește și: ,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, pregătiri de nuntă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit în luna iulie 2022, iar acum cei doi vor să organizeze și o nuntă pe măsură. Recent, Adriana Bahmuțeanu mărturisea că este în căutarea unei locații unde să poată să facă marele eveniment special. Totodată, vedeta nu a oferit o dată exactă la care va organiza nunta, însă este sigură că acest lucru se va întâmpla anul ce urmează. Însă, partea bună este cei doi nu se grăbesc deloc, iar importantă pentru ei va fi întoteauna buna înțelegere, după cum spune fosta soție a lui Silviu Prigoană.
”N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.
Nu este prima oară când cei doi vorbesc despre un copil. Cu ceva timp în urmă, vedeta declara că și-ar dori să facă nunta și botezul în același timp, dacă ar fi posibil.

Citește și: ,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri