,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul


Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei din America, George, au decis să amâne nunta, cu toate că în urmă cu puțin timp au spus că își doresc să își întemeieze o familie.


In articol:

Cei doi au decis să își pună marele eveniment pe locul 2, dar asta nu înseamnă că se despart, ci vor rămâne în continuare împreună.

Citeste si: ,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Chiar dacă își doresc foarte mult să facă nunta și să întemeieze o familie, cei doi îndrăgostiți au decis să amâne evenimentul și să nu se grăbească. Adriana Bahmuțeanu a explicat care sunt motivele pentru care au luat această decizie și a vrut să asigure pe toată lumea că nu este vorba de o despărțire.

Iubitul jurnalistei  s-a mutat în România, în ciuda faptului că totul era nou pentru el și a trebuit să se adapteze la multe obiceiuri. Prezentatoarea TV a menționat că aceasta a fost una dintre dorințele lui și se va întoarce în America din când în când, pentru a rezolva anumite probleme administrative.

George a avut un program destul de încărcat în ultimele luni, iar din acest motiv cei doi au ales să amâne nunta.

Adriana Bahmuțeanu a declarat că au luat-o pas cu pas și au ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el în țară și să se întoarcă în SUA doar dacă are ceva de făcut acolo.

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea!(…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative.(…) Nu ne-am planificat nunta”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista a mai spus că toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor și acum au venit și scumpirile, iar oamenii se feresc să mai meargă la asemenea evenimente ca să nu plătească.

„Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a mărturisit Adriana Bahumuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta.

Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț

 

De ce a plecat iubitul Adrianei Bahmuțeanu, în America

Pe data de 27 iulie, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit în biserică, iar această veste a uimit pe toată lunea, deoarece, o perioadă destul de lungă de timp, cei doi au negat că formează un cuplu.

În momentul actual, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt pregătiți să își construiască un viitor împreună și să devină părinți. Logodnicul jurnalistei a fost nevoit să se întoarcă în țara în care a locuit 20 de ani, unde urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Prezentatoarea TV a spus că s-au logodit așa de repede, deoarece și-au dat seama ce își doresc ce vor unul de la celălalt și că se potrivesc, iar George a trebuit să plece în America pentru a se opera la umăr și se va întoarce după ce rezolvă.

„Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar.George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo”, a declarat Adriana Bahmuțeanu acum ceva timp.

Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta.

Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu? Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii


Abonează-te pe

Citește și:

,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri