,,Omul a făcut niște postări denigratoare la adresa mea”. Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest


Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar, după ce au participat împreună la un eveniment comun. Vedeta l-a acuzat de calomnie și este de părere că a pus pe rețelele de socializare mesaje jignitoare la adresa ei.


In articol:

Adriana Bahmuțeanu a avut un conflict cu un lăutar, iar acesta i-a aruncat replici dure. Iată ce a spus Sile Dorel despre jurnalistă!

Citeste si: Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

După spusele Adrianei Bahmuțeanu, totul ar fi pornit de la unele comentarii pe care lăutarul Sile Dorel le-ar fi făcut în mediul online, în urma unui eveniment comun la care cei doi au participat.

Jurnalista se afla la eveniment în calitate de moderator și susține că bărbatul nu a fost mulțumit de modul în care s-a desfășurat programul.

După cele întâmplate, a început să îi arunce cuvinte dure Adrianei Bahmuțeanu.

"M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea, i-am dat mesaje, l-am rugat să şteargă postările, iar el a continuat. Nu mai contează ce spunea, contează că mă jignea. Probabil m-a calomniat ca să-şi facă imagine. Ne-am întâlnit la un eveniment”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Ea a mai spus că trebuia ținut un desfășurător, cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat. Tot ce a făcut vedeta a fost să respecte desfășurătorul.

,,Trebuia ţinut un desfăşurător cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat, dar eu a trebuit să respect desfăşurătorul evenimentului. L-am somat să se oprească, i-am trimis notificări, i-am spus să şteargă postările şi nu a vrut, aşa că l-am dat în judecată. Am aşteptarea să câştig, că doar de asta l-am dat în judecată şi am aşteptarea să-şi îndrepte comportamentul şi să nu mai jignească”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru un post TV.

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu? Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii

Ce a spus bărbatul despre eveniment

Lăutarul nu este deloc de acord cu ceea ce a spus Adriana Bahmuțeanu, ba chiar, consideră că lucrurile au stat cu totul altfel.

El a spus că nu a jignit-o cu nimic pe jurnalistă, ci că era moderator la evenimentul respectiv, iar din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, iar în momentul în care a văzut că nu primește bacșiș a făcut o ,,glumă”.

"Nu am jignit-o cu nimic, dar dacă dumneaei are nevoie de bani, nu e nicio problemă. Eu cântam cu solista care cântă cu mine. Dumneaei( n.r. Adriana Bahmuţeanu) era moderator la acel eveniment şi din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, apoi a văzut că nu a luat niciun bacşiş. A luat microfonul şi a spus: 'Dar numai lăutarilor daţi bani, mie nu-mi daţi bani?' Şi a venit cineva şi i-a dat 20 de lire sterline, apoi a spus că nu vrea, că a glumit. Dumneaei poftește la lăutarii care câștigă bani, vrea să cânte și dumneaei. I-am dat 50 de lire să bea câteva beri, că ştiu că bea bere. A fost un gest arogant... Putea să-mi dea banii înapoi şi să spună că nu vrea, că am muncit pe banii ăştia.", a declarat Sile Dorel, pentru un post TV.

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar

Adriana Bahmuțeanu și Sile Dorel 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț


Abonează-te pe

Citește și:

„E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate”. Ce imagini au apărut pe Instagramul Adrianei Bahmuțeanu

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Abia așteaptă să vină la nuntă”. Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu după ce au aflat că mama lor s-a logodit

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri