“Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii


Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei de viață au oferit primele mărturisiri, după ce o tânără în vârstă de 25 de ani a declarat la TV că George Restivan este tatăl ei.


In articol:

Când cei doi credeau că vor avea parte de mai multă liniște, departe de luminile reflectoarelor, Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei au ajuns din nou în atenția oamenilor.

O fată în vârstă de 25 de ani, care și-a făcut apariția recent într-o emisiune TV, a declarat că este fiica nelegitimă a lui George Restivan. Iată ce a mărturisit bărbatul despre cea care se presupune că este fiica lui!

Citește și: Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

O femeie susține că este fiica nelegitimă a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu

Melissa, o tânără de 25 de ani, a intervenit în direct, în cadrul unei emisiuni, pentru a dezvălui că este fiica nelegitimă a lui George Restivan. Femeia a declarat că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu nu a recunoscut-o niciodată. Totodată, aceasta îl acuză pe bărbat că nu și-a îndeplinit niciodată responsabilitățile de tată, nici măcar după ce mama sa a decedat.

"Aș fi vrut să îl cunosc, dar el m-a renegat!(...) Povestea a fost... amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spun este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere. În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui. Nu l-a interesat despre viața mea. Când am avut eu 15 ani, aproape 16, atunci l-am văzut pentru prima și ultima dată, pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului. Prima întâlnire, sincer să vă spun, cred că nici pentru mine și nici pentru el nu a fost plăcută, pentru că nu a fost să stau numai eu cu el.(...) Dânsul nu a vrut să discute prea multe cu mine și nu a fost apropierea dintre noi.(...) Din câte știu, el nu și-a dorit. După ce m-am născut el nu a plecat imediat în America. A plecat când am avut eu un an. El nu a vrut să știe despre mine. Mama a murit când eu aveam 18 ani, a fost bolnavă de cancer. Mama mi-a spus doar că pe tata nu l-a interesat niciodată despre viața mea.", a declarat tânăra, în cadrul emisiunii.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

George Restivan infirmă faptul că ar avea o fiică

În urma declarațiilor făcute de tânără, George Restivan a avut o primă reacție privind acuzațiile la adresa lui. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a susținut că, într-adevăr, a avut o aventură cu mama fetei, însă nu a știut niciodată faptul că femeia ar fi rămas însărcinată. Bărbatul a declarat, de asemenea, că nu este prima oară când primește această informație.

"Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil. Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic.(...) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (n.r. ADN). Eu nici nu am știut că a rămas mama ei gravidă. Mie mi s-a spus 10-15 ani mai târziu, dar mi s-a spus sub formă de amenințări.", a mărturisit George Restivan, în emisiune.

Citește și: ,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

Astfel, și Adriana Bahmuțeanu a simțit să își spună punctul de vedere privind declarațiile tinerei, făcute în direct la TV. Bruneta i-a transmis un mesaj Melissei, după ce tânăra a afirmat că este fiica partenerului ei de viață.

"Dacă ea crede că este fiica lui George, eu abia aștept să o cunosc. Până la urmă, într-o familie, lucrurile trebuie puse în ordine.(...) Doamna Melissa, puteai să mă cauți pe mine, să îmi dai un mesaj. Eu m-aș bucura să afle și cel mic că are o soră mai mare.", a declarat Adriana Bahmuțeanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri