“Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare

“Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare
“Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare

Cântăreața împreună cu soțul ei, Adi Rus, au fost uimiți de băiețelul lor.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în mod oficial părinții unui băiețel de câteva luni, lucru care le-a schimbat viața radical, devenind zilnic mai fericiți ca niciodată. Iair, fiul tânărului cuplu, este o adevărată binecuvântare în viața lor, având în vedere faptul că artista a pierdut două sarcini înainte.

Citeste si: „O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista

Vlăduța Lupău și soțul ei radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de numele copilului ei. “Ce nu poți tu de grija lui…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Băiețelul și-a uimit părinții 

Din momentul în care au devenit părinți, cei doi se bucură la maxim de fiecare clipă petrecută în familie, mai ales că programul artistei și al fotbalistului este destul de încărcat.

Cu toate astea, dacă până acum erau fericiți doar de prezența celui mic, de această dată, micuțul Iair  a făcut un lucru neașteptat pentru părinții săi. Aseară, pentru prima dată, copilul a râs în hohote în fața celor doi. Acest gest i-a bucurat extrem de mult pe cei doi părinți, iar artista a simțit să împărtășească toată întâmplarea și cu urmăritorii din online.

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică, la 3 luni după ce a devenit mamă. Cum au reacționat fanii în urma rezultatului

Vlăduța Lupău și soțul ei radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eram super sensibilă.” Vlăduța Lupău a mărturisit că a trecut prin momente grele după naștere

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Cu un zâmbet larg, Vlăduța Lupău a făcut destăinuiri cu lumea întreagă, căci există doar “o primă dată” pentru toate lucrurile pe care începe de acum încolo să le facă Iair. Acest gest este doar începutul, căci băiețelul lor crește văzând cu ochii și de la o zi la alta continuă să își surprindă plăcut părinții, care susțin că mai vor încă un copil, tot un băiat sau, de ce nu, o fetiță. 


”Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: hahaha, hahaha, hahaha. A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote. Mă uitam cu Adi și am zis: doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul. Bine, nu știu dacă pe voi vă interesează treaba asta, dar am zis că eu vreau să vi-o zic pentru că mie mi s-a părut foarte faină această experiență, trăire, acest sentiment.
Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”
, a spus Vlăduța Lupău pe pagina personală de Instagram, acolo unde are o mulțime de admiratori.

Citeste si: „Am avut un singur moment de panică.” Vlăduța Lupău, moment dificil cu micuțul Iair. Ce s-a întâmplat cu fiul ei

Vlăduța Lupău și soțul ei radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de numele copilului ei. “Ce nu poți tu de grija lui…”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies