„O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista

„O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista
„O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt foarte fericiți, după venirea micuțului Iair pe lume, însă viața lor s-a schimbat radical de atunci. El este în centrul atenției și toată familia face tot posibilul să primească cel mai bun tratament, dedoarece sunt foarte implicați în creșterea lui.

Numele micuțului a creat multe controverse în spațiul public, deoarece este unul rar întâlnit, iar Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au inspirat din Biblie, deoarece sunt două persoane foarte credincioase.

Citeste si: „Cu ce l-ați adus?” Culiță Sterp, reacție, după ce și-a recuperat seiful cu bani de ziua lui de naștere

Vlăduța Lupău, despre un al doilea copil

După două sarcini pierdute, Iair a fost minunea Vlăduței Lupău, deoarece a reușit în sfârșit să își îndeplinească dorința de a deveni mamă. Artista este în culmea fericirii de când micuțul este în viața lor și are grijă să îi ofere cea mai bună creștere.

În momentul actual, multe persoane s-au obișnuit cu acest nume, iar lumea este curioasă care ar fi fost numele copilului, dacă ar fi fost fetiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În consecință, Vlăduța Lupău le-a satisfăcut această curiozitate și a mărturisit că nimic nu s-ar fi schimbat. A presimțit că va avea un băiat și tare bucuroasă mai este acum, iar dacă avea să nască o fată pe aceasta o chema Iaira, un derivat din numele biblic.

Vlăduța Lupău a spus că nimic nu s-ar fi schimbat, ea a presimțit că va naște un băiețel și a fost foarte fericită, iar dacă ar fi fost fetiță, numele ei ar fi fost Iaira, derivat din numele biblic.

Artista își mai dorește să fie mama, dar va lăsa totul pe mâna destinului. Dacă ar rămâne din nou însărcinată ar fi o binecuvântare.

Acum că au deja un copil, Vlăduța Lupău spune că își mai dorește să fie iar mamă, însă lasă acest vis în mâinile lui Dumnezeu.

Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil.
Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică, la 3 luni după ce a devenit mamă. Cum au reacționat fanii în urma rezultatului

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce a declarat Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult ca primul ei copil să fie băiat, dar în momentul acesta își dorește orice ar vrea Dumnezeu, deoarece i s-a îndeplinit prima dorință, iar acum se consideră o mamă norocoasă și o persoană fericită.

„Am mai spus, dacă era fetiță o chema Iaira. Pentru că numele Iair este ales de la învierea fiicei lui Iair și nu știam cum o cheamă pe fiica lui Iair, cea care a fost înviată de către Iisus și atunci am zis, bă, dacă nu

știu, o s-o cheme Iaira dacă-i fetiță. Dar presimțeam că este băiat, mi-am dorit foarte mult ca primul copil sau, mă rog, poate e unicul copil, să fie băiat. Nu știu de ce, așa mă vedeam eu, mamă de băieți sau mamă de băiat… Îmi doresc și o fetiță, îmi mai doresc un copil, ce o vrea Dumnezeu, dar mi-am dorit ca primul să fie băiat și să-l cheme Iair.
Iar dacă era fetiță era și atunci perfect, o chema Iaira”,
a spus Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil.
Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Arăt OK”. Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eram super sensibilă.” Vlăduța Lupău a mărturisit că a trecut prin momente grele după naștere

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„M-am rugat la Dumnezeu.” Un cunoscut artist de muzică populară a fost diagnosticat cu tumori

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies