Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2017! Se anunta perioada de epuizare, suntem aruncati in gol ca sa ne gasim aripile!


Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2017! Se anunta perioada de epuizare, suntem aruncati in gol ca sa ne gasim aripile!

Munca, multa munca in iulie. Avem treaba si este necesar sa ne ducem proiectele, ideile la bun sfarsit. Vom aveam cateva piedici dar numai bune pentru a ne defini ce vrem cu adevarat si care este calea de urmat.

In prima parte a lunii

Pana pe 10 iulie avem treaba multa, simtim epuizare, parca toata lumea vrea ceva de la noi, simtim cum ne „rupem” in doua bucati… ceva ne trage inapoi si ceva ne trage inainte. Cum am zis, pe 9 iulie avem nevoie sa ardem acea energie veche statuta care nu ne lasa sa ne ridicam spre noi posibilitati, spre a crea ceva minunat.

Ni se da in aceasta luna un nou rol, fiecare va primi o noua sarcina, in functie de misiunea personala. Ni se va dezvalui o parte importanta din noua reconfigurare a energiei planetare.

Se va amplifica mult energia feminina, asa ca vom fi luati pe sus de aceasta energie creatoare care ne impinge sa facem ceva ce nu am mai facut, sa cream din spatiul iubirii, dar la fel de puternic aceasta energie ne invita sa ne aratam lumii frumusetea, darurile si sa fim receptivi la tot ceea ce vine spre noi.

Fecioara Maria si Maria Magdalena isi dau mana si ne sustin in rolul de co-creatori. Este un moment important pentru fiecare dintre noi cand ne regeneram odata cu noua energie. Suntem tinuti pe brate, singurul lucru pe care este important sa il facem este sa nu ne impotrivim, sa ne abandonam Vointei Divine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru: Ce inger iti apara zodia de rele!

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Tratament de trei masti care-ti vor face chipul ca al unui inger. Ingredientul principal costa 1 leu

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou special de Sarbatori de la Angelisgift.ro! Daruieste-le un inger!

Ilinca Vandici, mesaj inainte de a intra in concediu prenatal: “Va pup tare, va iubesc si sa-i tineti pumnii Andreei Banica”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri