85 Mesaje de Paşte 2022. „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!"

85 Mesaje de Paşte 2022. „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
85 Mesaje de Paşte 2022. „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!"

Descoperă cele mai frumoase mesaje de Paşte 2022, pe care le poţi trimite familiei, prietenilor, colegilor, profesiorilor sau rudelor.

Paştele este una dintre cele mai importante sărbători ale fiecărui an. Acest eveniment religios, cu mare însemnătate pentru creştini, aduce multă bucurie şi momente frumoase pentru cei care îl serbează. Gospodinele pregătesc mâncarea tradiţională de Paşte, după ce au realizat curăţenia generală în case. Invitaţii se pot delecta cu preparate cum ar fi: cozonaci, drob, friptura de miel, prăjituri, tort, aperitive, ciorbă şi pască.

Ce poți face pentru a împărtăși și mai multă bucurie de Paşte?

Acest articol te poate ajuta, mai ales dacă ești fără inspiraţie, cu cele mai interesante urări şi mesaje de Paşte. Poţi transmite frumuseţea acestei sărbători către toţi cei care îţi sunt dragi, cu atât mai mult, dacă te vei afla în situaţia în care nu poţi petrece Paştele alături de ei.

Mesaje de Paște 2022

Citeste si: Ce înseamnă Postul Paștelui. „Postul să ne aducă bucurie, pentru că este o șansă mare pentru noi!”

mesaje de paste 2022

Citeste si: Cele 12 rugăciuni înainte de SPOVEDANIE. "Părinte, vreau să-mi faceţi o spovedanie generală"

E totul gol, lipsit de miez.

Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

Mesaje, felicitări și urări de Paște 2022

Citeste si: Care este secretul celor mai gustoși cozonaci. Cât timp se frământă aluatul de cozonac

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează.

Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Oul înroşit, mielul rumenit, cozonacul mărit, Paşte fericit. Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde şi pace în viaţă.

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste fericit, alături de cei dragi!

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paşte să îţi umple inima de pace şi bucurie! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc şi păsările care cânta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici şi îţi doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paste fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreuna cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţa toate necazurile! Paste Fericit!

Mesaje de Paşte fericit!

mesaje de paste fericit

Citeste si: Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Fie că Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie că Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

„Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtător de duh” (Sfântul Atanasie cel Mare). De Paşte fii mai înţelegător, fii alături de cei dragi şi fie ca bucuria Învierii Domnului să îţi umple viaţa. Hristos a înviat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Fie că sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și păcii și frumoasa primăvară să vă intre în suflet.

Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit.

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită. Cu multă prețuire

Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Mesaje de Paşte 2022. Urări frumoase pe care să le trimiţi celor dragi în acest an

hristos a inviat paste fericit

Citeste si: Când pică Floriile în 2022

Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îţi scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.

De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!

Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.

Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Paştele este o măreaţă promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renaşterii noastre în fiecare an. Fie ca promisiunea Paştelui să îţi umple inima cu pace şi bucurie! Paste fericit!

Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu ocazia preafericitei zile a Paştelui. Fie că Învierea sa îţi dăruiască un nou început, belşug, succes şi fericire.Un Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţa, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din în ceruri. Un Paste fericit!

Mesaje de Paşte 2022. Urări pentru prieteni de Paşte

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Fie că sărbătoarea Sfintelor Paşti să vă aducă în suflet numai bucurii, atât vouă cât şi celor dragi. Sănătatea şi succesul în carieră să nu înceteze să apară, iar gândurile bune să vă aducă către Dumnezeu. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfâna Sărbătoare a Paştelui să vă aducă dumneavoastră şi celor dragi sănătate, pace şi linişte, să vă lumineze sufletul şi viaţa, iar iepuraşul să vă pună pe masă un coş mare cu ouă roşii, cozonac şi vin;

Luminile aprinse în Noaptea Învierii să vă încălzească sufletele, să vă lumineze minţile, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Hristos a înviat!

Hristos a Înviat! Fie ca de această zi minunată să fiţi alături de cei dragi. Să aveţi bucurie în suflet şi să aveţi parte de linişte!

Când Iisus Hristos a fost răstignit pentru noi muritorii, voia ca oamenii să trăiască în pace şi iertare, să iubească şi să ofere ajutor semenilor. Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet şi multe bucurii alături de cei dragi

Paştele este sărbătoarea Sfântă a lui Hristos, Domnul nostru Mântuitor care s-a răstignit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre. Fie ca această sărbătoare să vă minuneze calea. Sănătate ţie cât şi celor dragi. Doamne Ajută!

Fie ca această zi în care Hristos a Înviat să fie una plină de fericire, bucurie, linişte, căldură şi momente petrecute alături de cei dragi

Mesaje de Paşte 2022. Urări frumoase pe care să le trimiţi celor dragi în acest an

Felicitari de paste 2022

Fie care Sfintele Sărbători Pascale să vă lumineze sufletul şi casa, să vă aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să vă aibă în pază! Hristos a Înviat!

Fie ca spiritul Sfintelor sărbători de Paşi să vă aducă lumină, căldură în suflet şi multe momente pline de fericire şi bucurie alături de familie şi cei dragi! Hristos a Înviat!

Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!

Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepuraşul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvăra. Fie ca promisiunea de Paşte să îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Mesaje de Paşte 2022. Cele mai amuzante mesaje de Paşte

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese. Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iar iepuraşul va primi vestea şi va ajunge şi la tine. Paşte fericit!

De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte Fericit!

Mesaje de Paşte 2022. Urări pentru prieteni de Paşte

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să se reverse asupra ta cu sănătate, belşug şi multe bucurii! Hristos a înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte

Mesaje de Paşte 2022 pentru părinţi şi alţi membri ai familiei

Fie că sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos a Înviat!

Mesaje de Paşte 2022. SMS-uri pentru iubit sau iubită 

urari de paste 2022

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să se reverse asupra ta cu sănătate, belşug şi multe bucurii! Hristos a înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Mesaje de Paşte 2022. Urări pe care să le trimiţi şefilor şi colegilor

mesaje de paste

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Când pică Floriile în 2022. Ce reprezintă această sărbătoare?

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies