Medicul Mihai Craiu, mesaj pentru cei care sunt ”în căutare frenetică de Ivermectină”: "Primul studiu serios ce arata un efect..."


Mihai Craiu a făcut un anunț important pentru populație chiar pe o rețea de socializare. Medicul avertizează că Ivermectina este periculoasă pentru sănătate.


In articol:

Medicul Mihai Craiu dorește ca populația să înțeleagă faptul că Ivermectina este extrem de dăunătoare pentru sănătate. Astfel, medicul a făcut o postare publică pe contul de socializare, acolo unde atenționează cetățenii care cumpără acest medicament pentru a se apăra împotriva virusului SARS-CoV-2.

Mihai Craiu avertizează cetățenii care utilizează Ivermectină ca "ajutor" împotriva COVID-19

Medicul Mihai Craiu a dorit să-i avertizeze pe toți cei care au utilizat deja medicamentul special conceput pentru animale, Ivermectină, că acesta este extrem de nociv pentru sănătate.

Citeste si: Mihai Craiu, medic pediatru, despre cum pot fi protejați copiii împotriva virusurilor: "Sunt studii în desfășurare..."

”Dacă sunteți în căutare frenetică de Ivermectină sau dacă ați fost sfătuiți să utilizați deja acest produs  de uz veterinar, vă rog să citiți, înainte de a decide calea de urmat, poziția oficială a Colegiului Medicilor din România.

mihai craiu declaratii
Mihai Craiu face un apel către populație[Sursa foto: PixaBay]

Un argument major împotriva utilizării Ivermectinei în prevenția și tratamentul maladiei COVID-19 este lipsa unor dovezi solide. Speranțele (mai ales cele nerezonabile, izvorâte din emoții puternice) pot să ne ducă înspre decizii eronate.

Primul studiu serios ce arata un efect al ivermectinei asupra replicării lui SARS-CoV-2 este  acesta! Dar este un studiu pe culturi de celule, nu un studiu la om. Ivermectina este bună (vedeți  aici  la ce maladii umane) dar ÎN PREZENT nu este dovedit că o putem utiliza cu succes la pacienții infectați cu virusul pandemic, mai ales în dozele uzuale.

Citeste si: Medicul Mihai Craiu, avertisment! Medicamentul care poate produce moartea, dar pe care medicii îl recomandă des

MESAJ DE LUAT ACASĂ - pentru moment fiți prudenți cu promisiunile de "medicamente minune", a scris Medicul Mihai Craiu.

Mihai Craiu, despre redeschiderea școlilor

De asemenea, medicul Mihai Craiu a vorbit și despre redeschiderea școlilor.

”Redeschiderea școlilor este o obligație a noastră, a tuturor, de la părinți până la autorități. Nu știu când va fi acel moment, dar cred că există timpul în viitorul apropiat – cu sprijinul epidemiologilor, care o să ne spună cât de răspândită este noua tulpină, să se elaboreze un plan ca să se deschidă în siguranță școlile acolo unde se poate, adică în zonele verzi.

mihai craiu ivermectina
Mihai Craiu face un apel vital către toți cetățenii[Sursa foto: PixaBay]

În acest moment, trebuie deschise întâi grădinițele, creșele, care știm din occident că au funcționat fără vreun risc epidemiologic. Personal cred, ca părinte și ca medic, că școlile trebuie neapărat deschise. Copiii nu mai suportă acest tip de alienare. Dacă ne uităm aici avem o serie întreagă de prezentări pentru fenomene nevrotice, pentru depresie, copiii suferă, au nevoie de interacțiune. Noi trebuie să facem ce este sigur pentru ei”, a precizat Mihai Craiu.


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, primele declaratii după incendiul care a izbucnit la Institutul "Prof. Dr. Matei Balș": "Condoleanțe familiilor..."

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

COVID-19 Bulgaria: testul pentru coronavirus devine obligatoriu

Virus de 10 ori mai periculos decât Covid-19, noul pericol pentru umanitate! „Nu știm cum va evolua această boală, dacă ajunge la oameni!”

Bill Gates este de părere că următoarea pandemie va fi asemănătoare unui război: "Nu ne putem permite..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri