Mașina zăcea de 70 de ani pe fundul lacului când un scafandru a găsit-o. Au scos-o. Nu s-a mai văzut așa ceva! Doamne, ce nebunie!


Mașina zăcea de 70 de ani pe fundul lacului când un scafandru a găsit-o. Au scos-o. Nu s-a mai văzut așa ceva! Doamne, ce nebunie!

Una dintre cele mai nemaivăzute mașini din lume și-a schimbat proprietarul de mai multe ori, înainte de a petrece zeci de ani pe fundul unui lac, numai pentru a fi recuperată și ținută ca o adevărată piesă de muzeu: un Bugatti Type 22 Brescia Roadster din 1925. Mașina a fost construită în Brescia în 1925 și prin 1930 se știe că aparținea unui francez - George Nielly, din Paris. Automobilul, cu un motor cu 4 cilindri și capacitate de 1,5 litri, putea să atingă o viteză de aproape 160 de kilometri pe oră - performanță remarcabilă la acea vreme.

Vehiculul și-a schimbat proprietarii. Se spune că ar fi aparținut legendarului pilot Rene Dreyfus, care a pierdut-o la poker în favoarea unui playboy elvețian, Adalbert Bode. Arhitectul Marco (Max) Schmuklerski e cel care a cumpărat mașina mai apoi și a dus-o în Elveția. Este neclar cum a ajuns mașina în lacul Maggiore cândva în anul 1935. E posibil ca mașina să fi fost pur și simplu distrusă, deoarece proprietarul nu avea de gând să plătească taxele vamale, care îi depășeau valoarea de atunci, relatează Realitatea.net.

Cert este că mașina a stat acolo până în 2009. Ea fusese localizată în 1967 de un scufundător italian, dar au trecut mulți ani până când să fie scoasă la lumină. A fost nevoie de 30 de voluntari pentru scoaterea automobilului. În 2010, mașina a fost vândută la licitație cu 370.000 de dolari. Proprietarul, Peter Mullin a cumpărat-o și nu a restaurat-o. Mașina se află acum la muzeu.

Citeste si: O vedetă a născut cu puțin timp în urmă! A ținut sarcina secretă! PRIMELE IMAGINI cu bebelușul!

Citeste si: Vrei să pui verdeţuri la congelator pentru iarnă? Nu mai face această greșeală! Este extrem de grav!

Citeste si: Budincă de pepene galben. Ceva mai bun nu ai mâncat niciodată!


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

COVID-19 România! 1.259 pacienți internați la ATI

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri