Mariana Cojocaru a intrat la apa! Celebrul astrolog a topit 10 kilograme cum ai bate din palme!


Astrologul Mariana Cojocaru si-a pus prietenii si cunoscutii pe jar, dupa ce a slabit alarmant de mult intr-o perioada destul de scurta.

Procesul a inceput in primavara acestui an. Kilogramele pierdute au inceput sa se observe mai intai in vara, cand astrologul afisa o silueta vizibil mai mica, ca mai apoi sa se observe din ce in ce mai bine.

Transformarea Marianei Cojocaru a fost sesizata de colaboratorii si persoanele cu care celebrul astrolog interactioneaza si mai putin de telespectatori.

Discreta in privinta planurilor si vietii sale personale la inceput, Mariana Cojocaru a evitat sa vorbeasca despre dieta si secretele slabirii sale spectaculoase. Din acest motiv, in scurt timp, prietenii si cunoscutatii sai au inceput sa isi faca griji, gandindu-se ca nu cumva slabirea vertiginoasa sa se fi produs din cauze medicale, pe fondul unui boli. 

Contatata de Kfetele.ro, Mariana Cojocaru ne-a dezvaluit ca a fost dorinta sa secreta sa scape de un surplus de greutate, iar slabirea sa s-a produs controlat.

“Am slabit, intr-adevar. Am urmat o dieta pe care mi-am facut-o eu, nu am fost la nutritionist. Fac si sport, sigur. Dar sport faceam si inainte, cand eram mai plinuta. Am muncit si mult in ultima perioada, am avut o vara plina, cu multe activitati, si cred ca m-a ajutat si acest lucru… sa mai scap de kilograme. Ma simt bine in pielea mea, sunt atenta la ce mananc si fac si miscare. Alt secret nu am”, ne-a declarat Mariana Cojocaru. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar o nouă celebritate se va alătura competiției

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri