Mariana a părăsit platoul Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi dupa un scandal cu iubitul ei: "Mie mi-a stat inima în loc!"


Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei, în pragul despărțirii de la un sărut.. pe obraz!


In articol:

Gala favoriților de ieri a adus în atenția telespectatorilor emisiunii Puterea Dragostei  un scandal imens format dintre cuplul Mariana și Cristian Comănici.

Lacrimi de durere au vărsat amândoi pentru un context total greșit de la care s-a pornit tot scandalul.

După multe zile în care Cristian Comănici a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a o cuceri pe Mariana și chiar de nenumărate ori a vrut să părăsească platourile de filmare pentru că nu se mai regăsea în formatul show-ului fără ea, acum i-a pus capac o îmbrățișare.

Mariana și Cristian Marinescu au îngropat securea războiului, s-au îmbrățișat și s-au sărutat pe obraz, în fața tuturor făcând un pact.
La reîntorcerea în platoul, Cristian Comănici a început să fie tachinat de ceilalți colegi cum că Mariana s-a sărutat cu Marinescu. Comănici nu a luat totul ca pe o glumă și de aici a pornit tot scandalul.

Scandal fără precendent cu lacrimi de durere pe obrajii lui Cristian Comănici și ai Marianei de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei își dorește să revină în concurs

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și Duțu Iacob s-au despărțit! "A fost alegerea mea!"

Și-a aruncat lavaliera și a dat cu piciorul în ușa platoului, părăsindu-l cu mulți nervi și lacrimi pe față.

Reîntors în platoul Cristian Comănici, a fost plin de nervi și a început să țipe la Mariana: „Tu mă iei de prost?! Mă faci de râs în fața României?! Eu îmi bat joc de tine?! Mă faci prost...

cățel... Și ți-am spus să nu faci asta... și intenționat le faci cu unul pe care nu-l suport! Eu nu mai rezist așa, eu nu mai pot!".

 

Mariana a părăsit platoul plină de nervi. Revoltată aceasta a mărturisit că iubitul ei are așteptări numai de la ea, apoi a ales să se reîntoarcă în platou!

Citeste si: O concurentă din Casa Puterea Dragostei vrea să părăsească show-ul după un conflict dur cu Andrada! Despre cine este vorba?

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a întors în Turcia. Care este motivul?

Mariana: „Eu nu sunt mama ta că să te ajut! Mariana este cea mai rea și greșește întotdeauna!”, a comentat aceasta izbucnind în plâns și părăsind din nou platoul.

Mariana: „Ti-am spus că nu îmi plac lucrurile astea pe care le faci! Controlează-te! Pentru că eu nu sunt mama ta!”, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraz.

Supărat și cu lacrimile pe obraji din cauza suferinței, Cristian Comănici a pecizat că atunci când colegii i-au spus de sărutul Marianei cu Marinescu, acesta a precizat: „Mie mi-a stat inima în loc!(...) Mariana nu mi-a arătat niciodată că ar putea avea ceva vreodată pentru mine. Mariana este singurul om pentru care mi-aș da tot!", a comentat acesta cu ochii scăldați în lacrimi.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicos de la Puterea dragostei își dorește să revină în concurs

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și Duțu Iacob s-au despărțit! "A fost alegerea mea!"

O concurentă din Casa Puterea Dragostei vrea să părăsească show-ul după un conflict dur cu Andrada! Despre cine este vorba?

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? Bărbatul a rupt tăcerea! „A fost alegerea mea...” EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri