Maria Ghiorghiu, o nouă previziune alarmantă: „Diavolul!”


Dupa ce a prezis numeroase evenimente importante, printre care și apariția noului coronavirus, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a realizat o nouă previziune alarmantă.


In articol:

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis numeroase evenimente importante pe plan local și internațional, printre acestea numărându-se și apariția pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare! Vestea care zguduie România: „Un sicriu purtat pe brațe...”

Pe blogul său, acolo unde Maria Ghiorghiu face majoritatea prezicerilor, clarvăzătoarea a venit cu vești noi, nu tocmai îmbucurătoare, cu privire la următoarele evenimente ce i s-au arătat.

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă! I s-a arătat o creatură, asemenea unui Diavol!

Clarvăzătoarea a mărturisit că a fost trezită de un zgomot extrem de puternic, ce provenea parcă din cer. Ulterior, această imagine devine din ce în ce mai înfricoșătoare: creatura observată de Maria Ghiorghiu seamănă cu un leu, însă prezenta coarne și o gură extrem de mare.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment sumbru

maria ghiorghiu, previziune, previziune alarmantă, diavolul
maria ghiorghiu, previziune, previziune alarmantă, diavolul

„M-a trezit un răget puternic, care făcea să se cutremure și Cerul și Pământul. Văd înspre Est o imagine vie și extrem de înfricoșătoare. La prima vedere, imaginea ce apăruse pe Cerul senin era a unui LEU viu, un cap de LEU înfuriat care răgea de se cutremură pământul.

Numai că, acest LEU avea și două coarne mari, iar în jurul lui Cerul s-a întunecat; nori negri s-au adunat în jurul lui.(...) Avea o gură mare că ar fi înghițit un om cu totul.

Cred, dragilor, că ne așteaptă vremuri grele, vremuri peste care vom trece numai cu credință tare în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului, numai cu bunătatea inimii și curățirea sufletului, numai cu milă și cu iubire de semeni.

Dragii mei, trebuie să fim convinși de faptul că acolo unde există Credință și Lumina Învierii Lui Hristos, acolo unde există iubire de semeni, diavolul nu are ce caută. Nu poate intra în sufletul nostru.

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, să fim buni și milostivi, iar Credința noastră să fie tare", a povestit Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare! Vestea care zguduie România: „Un sicriu purtat pe brațe...”

Soția l-a prins cu amanta în apartament! Dezvăluiri ȘOC din showbiz

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare! "Apocalipsa"

Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus

Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! "Hai, Doamne! Vindecă..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Bani de la stat pentru femeile cu venituri mici! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri