Maria Ghiorghiu explică ce se va întâmpla cu România! „Viața noastră va reveni la normal!”


Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, explică ce se va întâmpla cu România. În curând, se pare că totul va reveni la normal și vom scăpa de coronavirus.


In articol:

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, devenită cunoscută după ce a prezis numeroase evenimente, atât pe plan local, cât și internațional, a postat pe blog-ul său- acolo unde realizează

toate prezicerile, ce se va întâmpla cu România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă apun că..."

Astfel, Maria Ghiorghiu a postat un nou articol, care ne aduce tuturor speranțe! Clarvăzătoarea a menționat că dacă stăm acasă și ne spălăm temeinic pe mâni, așa cum au recomandat și autoritățile, vom scăpa de coronavirus cât mai curând, iar viețile noastre vor reveni la normal.

Maria Ghiorghiu: „Stăm acasă și vom scăpa de Coronavirus!” Clarvăzătoarea consideră că medicii sunt îngerii lui Dumnezeu și îndeamnă oamenii să se roage pentru ei!

Iată textul publicat de Maria Ghiorghiu, pe blog-ul său:

„Nu suntem singuri! Mântuitorul stă la masă cu Sfinții Săi Apostoli! Stăm acasă! Stăm acasă și vom scăpa de coronavirus! Să ne spălăm cât mai des pe mâini, cu apă și cu mult săpun! Să mai avem puțină răbdare, și viața nostră va reveni la normal!

Dragii mei, În această dimineață, m-a trezit o Lumină albă și orbitor de strălucitoare, Lumină ce-mi arăta un alt cer, un cer ca un amurg. În acest cer divin, dragii mei, văd o masă mare din lemn maro închis, dreptunghiulară, unde, de jur împrejur, stau mulți Sfinți cu aureole deasupra capului, aureole strălucitoare ca Soarele.

clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania
clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania

În singuru capăt rămas liber al Mesei Sfinte, stă Iisus Hristos Domnul și Mântuitorul nostru, al tuturor. Este îmbrăcat cu veșminte albe, de lumină orbitoare, are părul de un castaniu închis, precum castanele coapte, păr inelat și lung până pe la umeri.

clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania
clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania

Ochii Lui Iisus Hristos sunt de un albastru ca de oglindă, un albastru precum seninul Cerului. Deasupra Mesei Sfinte din Cerul lui Dumnezeu, deasupra tuturor au apărut trei porumbei albi, imaculați, care stăteau pe loc, dar dădeau din aripi precum dau în zbor. A rămas unul singur.

clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania
clarvăzătoare, maria ghiorghiu, românia coronavirus, îngerii lui dumnezeu, romania

Acest porumbel alb imaculat și pufos, orbitor de strălucitor, a început a zbura deasupra Apostolilor și a lui Iisus Hristos, în cerc. Mântuitorul, dragii mei, se aplecă înspre Apostolii Săi, și grăia cu ei, se sfătuiau cu toții. Dragii mei, să nu ne deznădăjduim! Să ne rugăm cu inima și cu sufletul, cu toată ființa noastră, și ne vom bucura cu toții de Trup și Sângele Domnului,” a declarat Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Mai mult decât atât, celebra prezicătoare îndeamnă internauții să se roage pentru toată lumea, mai ales pentru medici și personalul medical din prima linie, care luptă contra coronavirus și au devenit îngerii lui Dumnezeu.

„Să ne rugăm pentru întreaga omenire, să ne rugăm pentru toți MEDICII și pentru tot personalul medical, care este acum precum îngerii lui Dumnezeu și își dau toată puterea lor sufletească și trupească, pentru a salva viețile oamenilor, viețile celor dragi nouă,” a mai spus clarvăzătoarea.

Citeste si: Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune ȘOCANTĂ. Trebuie să ne pregătim, ne așteaptă un mare pericol!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri