Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”


Profetul de origine indiană, Gupta Swami, a prezis că în Bucovina se va naște o personalitate extrem de puternică, care va deveni Mântuitorul omenirii.


In articol:

Gupta Swami este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători, după ce multe dintre prezicerile sale s-au adeverit. Profetul de origine indiană a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbușirea navetei spațiale Columbia, iar în țara noastră, a anunțat două mari evenimente: căderea regimului comunist și execuția soților Ceaușescu.

Citeste si: Un profet indian, previziuni CUTREMURATOARE despre Romania: "Vine al treilea mare razboi... prabusirea natiunii romanesti"

Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit lumea: „Aici e Mântuitorul lumii”
Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit lumea: „Aici e Mântuitorul lumii”

Gupta Swami este, la bază, doctor în istoria religiilor, însă a devenit cunoscut la nivel mondial datorită abilităților sale de prezicător și clarvăzător. Profetul indian a revenit  în România,  în anul 2004, după ce a fost alungat din țară, în anul 1983.

Există numeroase zvonuri potrivit cărora profetul indian Gupta Swani, a prezis căderea regimului comunist și execuția soților Ceaușescu, iar atunci a fost alungat din România.  

Bucovina, centrul noii Lumi

Deși acesta nu are parte de popularitate în rândul românilor, numele său nefiind unul cunoscut, Gupta Swami a prezis numeroase evenimente importante, iar când profețiile sale s-au adeverit, foarte multe personalități imporante, precum șefi de stat sau politicieni, au apelat la profetul indian pentru a afla viitorul, susține Adevărul.

Revenit în România după douăzeci de ani, clarvăzătorul Gupta Swami a fost atras de teritoriul Bucovinei. În legătură cu această regiune a țării noastre, profetul indian a lansat anumite ipoteze, potrivit cărora România va ajunge pe harta celor mai puternice state ale lumii, totul pornind cu nașterea unei personalități marcante în Nordul țării.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Profetul indian Gupta Swami a prezis că România va avea parte de o creștere economică exacerbată, sub conducerea unei personalități extrem de puternice, cu origini bucovinene

Pe lângă geografia variată a Bucovinei și mănăstirile pline de istorie, Gupta Swami a fost atras și din punct de vedere energetic de aceste meleaguri pline de încărcătură. Profetul indian a prezis că în viitor, România va ajuge una dintre cele mai puternice state de pe glob, sub conducerea unei personalități foarte puternice născute în Bucovina. Mai mult decât atât, acest lider, pe care Gupta Swami îl vede drept „Mântuitorul omenirii viitoare,” va opri decăderea României și va atrage o creștere economică exacerbată.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, a dezvăluit profetul indian Gupta Swami.

Citeste si: Rugăciunile Mariei Ghiorghiu te feresc de orice necaz! Uite ce spune clarvăzătorea că trebuie să faci ca să fii protejat!


Abonează-te pe

Citește și:

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă previziune ALARMANTĂ! Femeia a văzut ceva ce va distruge lumea!

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune ȘOCANTĂ. Trebuie să ne pregătim, ne așteaptă un mare pericol!

Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri