Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă previziune ALARMANTĂ! Femeia a văzut ceva ce va distruge lumea!

Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri. Bacterie

Maria Ghiorhiu. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o nouă previziune. Se pare că aceasta a văzut cum umanitatea va fi atacată de o bacterie ucigașă.

Celebra prezicătoare ale cărei predicții s-au adeverit, de la cele mai mici, până la cele mai mari, Maria Ghiorghiu, a avut o nouă viziune.

Faimoasa clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prevăzut cum omenirea va fi atacată de o bacterie, pe care a descris-o în cel mai mic detaliu. De asemenea, se pare că această bacterie va fi una patologică, așa cum glasurile i-au șoptit.

Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri. Bacterie
Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri. Bacterie

Citeste si: Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Prezicătoare. Maria Ghiorghiu a declarat că umanitatea se va confrunta cu „o bacterie, care va face ravagii în lume”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevăzut numeroase evenimente globale, dar și autohtone, a povestit pe blogul său, acolo unde face absolut toate prezicerile, că a auzit un glas care îi vorbea despre o bacterie patologică, posibil ucigasă, care va distruge lumea. Mai mult decât atât, după descrierea în detaliu a urgiei văzute și auzite, Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a sfătuit oamenii să aibă credință, să își iubească aproapele și să oferim bunătate- pentru că doar așa putem scăpa de relele ce ne așteaptă, „și nimic nu se va atinge de sufletul și trupul nostru.”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment pentru locuitorii unui oraș din centrul țării

Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri             

Iată întreaga declarație a Mariei Ghiorghiu:

„Dragii mei, în această după-amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care îmi spune așa: „Patologie! Da, e patologică! Bacterie patologică!” Clipă în care, am în fața ochilor un pătrat roșu ca de foc, un roșu foarte intens, iar în pătrat, pe partea stângă în interior cam o treime, vedeam ceva alb în roșul intens.

Ceva alb ce arăta ca jumătate de meduză, cu multe tentacule. În termeni medicali spus, vedeam o BACTERIE care se tot extindea în interiorul pătratului de foc, roșu intens. Aș da ca exemplu (luat de pe net) ceva ca în imaginea de mai jos, doar că era în pătrat roșu de foc, era secționată în două și transparentă la mijloc cu multe tentacule.

Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri. Bacterie
Maria Ghiorghiu. Predicții. Clarvăzătoare. Preziceri. Bacterie

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Dragii mei, din păcate, vom auzi de o BACTERIE posibil ucigasă, care va face ravagii în lume. Unde anume se va descoperi, sau când, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu, dragilor, este faptul că de vom avea credință în inima și-n sufletul nostru, măcar gât un grăunte de muștar, de ne vom iubi aproapele ca pe noi înșine, vom fi ocoliți și ocrotiți de tot ce ne-ar aduce chin și suferință. Să fim buni, fraților, să facem fapte bune, să avem mila de cel necăjot și oropsit, să ne rugăm până și în gândul nostru și nimic nu se va atinge de sufletul și trupul nostru.” a fost mesajul transmis de Maria Ghiorghiu.

 

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă apun că..."Citește și:

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies