Maria Ghiorghiu a prezis apariția noului coronavirus! Se întâmpla în 2013” „Un virus necunoscut până acum, dar foarte puternic”


În anul 2013 clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis apariția noului coronavirus. Aceasta a declarat că i s-a arătat un virus puternic, care va face ravagii.


In articol:

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prezis numeroase evenimente care au avut loc, de la cutremure până la catastrofe naționale și internaționale. Se pare că, în anul 2013, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o viziune despre un virus pulmonar, care face referire la noul coronavirus.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”

„Un virus necunoscut până acum, dar foarte puternic, va face ravagii printre oameni. Eram deja în pat și citeam. Brusc, aud glasuri care spun cu uimire așa: „Ce Mizerie! E o mizerie pe bronșită” Și glasurile se pierd ca un ecou. Dragii mei, după cum vedeți, apar tot felul de boli: gripă, febră puternică, iar organismul se degradează în scurt timp și medicii rămân neputincoși în fața bolii, aparent domestică, dar care pe parcurs face ca starea de sănătate

a pacientului să se înrăutățească și, din nefericire, poate interveni decesul,” a fost mesajul transmis de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său, în anul 2013.

Mai mult decât atât, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis, tot în 2013, un dezastru în Asia, iar scenele pe care aceasta le-a văzut, sunt foarte similare cu întâmplările din Asia (China, Coreea de Sud), cauzate de apariția noului coronavirus.

„Văd cu ochii închiși, spre apus, un câmp, verde. Pe câmp stătea culcat jos, suferind tare, un bărbat, cam la 35 de ani. Acest om, era complet în pielea goală și avea la gură o mască de oxigen, era din pânză albă și pusă pe gură, precum pun scafandrii. Acest bărbat era foarte slăbit și avea culoarea pielii mai galbenă, precum japonezii,” a declarat Maria Ghiorghiu, în urmă cu șapte ani.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, apel disperat: "Didina are mare nevoie de ajutor"

maria ghiorghiu, clarvăzătoarea, coronavirus, 2013, maria ghiorghiu coronavirus
maria ghiorghiu, clarvăzătoarea, coronavirus, 2013, maria ghiorghiu coronavirus

Maria Ghiorghiu a lansat un apel către toți românii! Este vorba despre medici, pe care i-a numit „îngerii lui Dumnezeu!

Epidemia de coronavirus din România is-a arătat Mariei Ghiorghiu, iată, încă din anul 2013. Cu toate acestea, clarvăzătoarea a lansat un apel către toți românii: să le arate mai mult respect medicilor și să se roage pentru ei, căci sunt „îngerii lui Dumnezeu.”

„Stiu ca stam cu totii cu frica in sân, de la bolnavi pana la cei sanatosi si nu in ultimul rand, pana la cei care ne ingrijesc cu dragoste si cu multa intelepciune,adica, pana la medicii care sunt nu numai in aceste zile grele, ci sunt intotdeauna comoara de aur a Romaniei sfinte. Sa nu mai tipam la medici, sa nu-i mai huiduim, sa nu-i mai jignim in fel si chip. Fara medici (si-asa foarte puţini) cu totii am avea de suferit si multi dintre noi ar pleca prea devreme la Ceruri. Putem spune că in aceste zile de foc,medicii sunt in prima linie! Medicii si tot auxiliarul medical sunt generalii care ne salveaza vietile. Acum mai mult ca niciodata, trebuie sa ne rugam pentru medici si pentru cei dragi lor, pentru tot personalul medical si pentru familiile lor si sa le spunem din toata inima: Va multumim din inima si sarut-mana din suflet !!!” a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, mesaj primit în zorii zilei: „Maica Domnului plângand cu râuri de lacrimi”

Colinde de Crăciun: Cele mai frumoase cântece de sărbători

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Maria Ghiorghiu explică ce se va întâmpla cu România! „Viața noastră va reveni la normal!”

Bucovina, centrul noii lumi. Profetul care a uimit globul: „Aici e Mântuitorul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să ai un ten strălucitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri