Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”
Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Interpreta de muzică populară regretă deciziile sale.

Maria Constantin a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa.

Artista a trecut prin două mariaje eșuate, în urma cărora a rămas cu numeroase traume. Acum, însă, și-a găsit liniștea în brațele actualului său soț și a reușit să privească viața cu alți ochi.

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre boala mamei sale: „Lucrurile astea au dus la un stres teribil. Analizeze îi ieșeau aproape perfect, însă nimeni nu își dădea seama unde este problema.”

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate
Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real. Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”

Maria Constantin a căutat sprijin în Marcel Toader

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate
Maria Constantin[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp după divorțul de tatăl băiatului său, interpreta de muzică populară s-a recăsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. În urma căsniciei, Maria Constantin a rămas cu numeroase traume, ajungând în cele din urmă să înțeleagă că de fapt nu și-a dat timp să se vindece de primul divorț.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

O femeie, atunci când devine mamă, e necesar să fii puternică. Nu mai sunt doar eu în joc.

Dacă eram doar eu în joc, cu siguranță că lucrurile aveau o altă întorsătură și era un alt demers al vieții mele. Din păcate, nu am ales omul pe care să mă pot baza și în care să am deplină încredere care cu adevărat să fie cu sufletul lângă mine. Într-adevăr, eram acel om singuratic. Mai ales după cel de-al doilea divorț, am discutat cu psihologul meu și îmi spunea că am nevoie de cineva cu care să discut, iar eu nu aveam cu cine.
Mi-a zis că trebuie să încep să mă iubesc pe mine. Eu căutam să iubesc eu atât de mult acea persoană. În primul rând, trebuie să mă iubesc pe mine ca să pot să îi iubesc și pe oamenii din jurul meu. Dacă eu sunt bine, atunci și copilul meu și familia mea, toată lumea va fi bine. Eu nu eram bine cu mine.

Mi-a fost frică să rămân singură, dar acum nu.

Am avut o perioadă de 2 ani după divorțul de fostul soț, în care am căutat să mă iubesc pe mine și când am găsit, nu mi-a mai fost frică. Eram cumva atât de resemnată pe zona asta încât am zis că orice om în viață are succes pe un anumit plan. Fiecare are succes într-o anumită zonă. Am înțeles că trebuie să existe o balanță că niciodată nu poți să ai de toate în toate domeniile.
Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta, nu am lăsat lucrurile să se așeze. Am căutat pe cineva sprijin ca să nu fiu singură
.”, a declarat Maria Constantin.   Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Secretele Andreei Berecleanu pentru a arăta de fiecare dată impecabil. Trucurile la care apelează prezentatoarea TV. „Tristețile sau grijile se văd pe chipul nostru.”

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies