Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real! Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”

Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real! Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”
Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real! Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”

Maria Constantin a vorbit despre relația cu Marcel Toader și banii pe care aceste i-a luat de la Gabriela Cristea.

Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu aproape 5 ani, însă chiar și după trecerea sa în neființă, femeile care au făcut parte din viața lui au continuat să vorbească despre acesta. Unul dintre cele mai zgomotoase divorțuri pe care afaceristul le-a avut a fost cel de Gabriela Cristea. În urma sa, Marcel Toader a fost acuzat de prezentatoarea TV că a păgubit-o cu o sumă impresionantă de bani, vedeta trezindu-se după divorț că nu mai avea niciun ban în contul personal.

Ulterior, s-a petrecut divorțul de Maria Constantin, care la rândul său, a avut numeroase acuzații la adresa omului de afaceri.

Acum, invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclsuive, Maria Constantin a vorbit despre căsnicia cu Marcel Toader.

Maria Constantin nu a știut de banii pe care Marcel Toader i-a luat de la Gabriela Cristea

Citește și: Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader?
Maria Constantin [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”

Artista a dezvăluit că fostul său soț i-a ascuns adevărul cu privire la banii pe care acesta i-a luat de la prezentatoarea TV.

„L-am întrebat și îmi spunea că nu este nimic real. El îmi povestea că ea s-a asociat în firmă și firma, faptul că a intrat într-o insolvență, automat au pierdut toți. Din ce am înțeles, el de fapt nu venise cu nicio parte, ci doar cu proiectul și proiectul era plătit de altcineva, lucruri pe care le-am aflat ulterior, după ce ne-am despărțit.

Nu știu exact ecuația care a fost. El îmi spunea anumite lucruri. Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare, să îmi arate că el a investit banii ăștia, Gabriela a investit suma respectivă, nu, eu nu am văzut niciodată aceste detalii. ”, a povestit Maria Constantin.

Marcel Toader a profitat de vulnerabilitatea Mariei Constantin?!

Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader?
Maria Constantin [Sursa foto: Instagram]

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară a vorbit și despre divorțul de primul soț și cât de greu i-a fost să treacă peste acesta.  

Eu eram deja vulnerabilă. Eram ieșită dintr-un divorț de un an și ceva, aproape doi ani. Era clar că eu nu îmi revenisem, în primul rând, cu sufletul meu. Eu cu mine nu mă regăseam. Peste tot pe unde mergeam, eu de asta am și plecat din Târgu Jiu, peste tot se împroșca cu noroi.

Mi-am dorit să plec, să uita absolut tot. După doi ani nu mai știam cum se numește strada pe care eu locuiam unde aveam apartamentul. Atât de mult am încercat să uit de tot ce ține de oraș, de oamenii care m-au trădat, oamenii care au încercat să se răzbune și să fie răi cu mine, încât mi-am dorit să uit tot .”, a mai povestit artista. Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ileana Sterp, ajunsă la capătul puterilor! Ce decizie vrea să ia cu privire la fiul său, Damir: „Pur și simplu nu mai pot să dorm ca lumea și sunt foarte obosită în timpul zilei!”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies