Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”
Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

Maria Constantin a vorbit despre motivul divorțului de Marcel Toader.

Maria Constantin, îndrăgită artistă, are parte acum de fericire și împlinire, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, însă, trecutul ei este marcat de două căsnicii eșuate, iar în cadrul emisiunii În Oglindă, aceasta a vorbit despre mariajul cu Marcel Toader. A ținut prin a spune că toate lucrurile care s-au întâmplat între ei înainte de căsnicie au dispărut imediat după nuntă, iar copilul său a fost cel care a făcut-o să își dorească divorțul, deoarece o vedea adesea plângând. 

“În momentul în care există un copil, iar căsnicia se destramă, din păcate, copilul devine monedă de schimb. Este un joc de șah pentru copil. S-a ajuns la violență. Această despărțire a fost cel mai complicat lucru. Și copilul meu, de trei ani și jumătate, atât avea când ne-am despărțit, m-a determinat să pun capăt acestei relații întrebând în cele din urmă “mama, de ce plângi? Iar te-a supărat tati?” La un moment dat se gândea să regizeze ca și cum am avea o relație și mi-a spus în mașină că “mie chiar mi-ar plăcea să nu

fie totul o farsă și să nu spunem lucrurile astea așa pur și simplu, mi-ar plăcea să faci parte din viața mea.” Mai rar se întâmplă în ziua de azi ca un bărbat să-ți deschidă ușa de la mașină, să fie mereu în spatele tău, să te ajute în absolut orice vrei, dar toate lucrurile astea au mers așa până când a venit nuntă. După nuntă toate lucrurile astea s-au schimbat, era o minciună.
Nu erau birourile lui, am aflat ulterior că erau ale unui alt prieten, unde chema televiziunile ca să filmeze, de fapt nu era spațiul lui. Eu eram singura sursă de venit în casa noastră și în relația noastră.”
, a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin, despre pozele cu Marcel Toader din apartamentul ei, în timp ce era cu alte femei

Citește și: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Maria Constantin și Marcel Toader
Maria Constantin și Marcel Toader[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Au fost momente în viața mea în care îmi doream să nu mă mai trezesc.” Maria Constantin, dezvăluiri din fosta relație cu Marcel Toader

Artista a recunoscut și faptul că nu era singura femeie din viața lui Marcel Toader, iar pozele din presă care apăreau cu el și cu alte femei erau trimise chiar de ea, primite de la prieteni, din apartamentului său. 

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

“Nu mai este în viață ca să-l întrebăm, dar culmea este că acest om mi-a făcut cel mai mare rău.

În viața lui nu eram doar eu, existau multe femei, nu eram doar eu. Și am acceptat și asta. La un moment dat au apărut niște imagini, acele imagini erau trimise de mine, primite de la prietenii mei, cu poze din casa noastră, din apartamentul renovat de mine, cu draperia care se vedea pe fundal, cu canapeaua pe care o cumpărasem eu, cu absolut tot. Din păcate, pentru mine, pentru că atunci când am ieșit din prima căsnicie am plecat pe 0, și din a doua căsnicie la fel,  pe 0.
Fostul meu soț care din păcate nu mai este, avea un atuu foarte important. Era un foarte bun vânzător. Și un lucru dacă ți-l împacheta, ți-l vindea. Știa cum să manipuleze un om foarte bine.”,
a mai spus Maria Constantin.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Au fost momente în viața mea în care îmi doream să nu mă mai trezesc.” Maria Constantin, dezvăluiri din fosta relație cu Marcel Toader

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies