Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj dur: ”Toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte”


Mama lui Mario Iorgulescu a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, în timp ce fiul ei se află internat la spital.


In articol:

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario, tânărul de 24 de ani care a provocat o tragedie pe Șoseaua Chitilei, omorând un alt tânăr de aceeați vârstă cu el, pe Daniel Vicol, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

”Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!

Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Ce a întrebat prima oară!

Citeste si: Primul mesaj transmis de Laura Corduța Kovesi, noul procuror-șef european

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online.

Mama lui Mario Iorgulescu continuă: ”După ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul”

Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti?

Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!

Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi! Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse»-, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot! Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie.

Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”, este mesajul scris de mama lui Mario Iorgulescu pe Facebook.

Conform Adevărul, la câteva ore după ce a fost postat mesajul respectiv, profilul Gabrielei Iorgulescu a devenit invizibil.


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

3 tipuri de chec. Cu cacao, fructe, cu cremă sau glazură

Scandal răsunător între Jador și Sorin! “Luați-l pe Albert la voi în echipă!"

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 2 martie 2021! Află ce zodie trece printr-o perioadă de singurătate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri