Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”

Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”
Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”

Tânăra de 24 de ani a spus marele DA! Mălina Avasiloaie a oferit primele declarații despre logodnă

Mălina Avasiloaie trăiește cele mai fericite momente din viața ei! De curând, tânăra de 24 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, cu care are o relație foarte frumoasă de cinci luni de zile. Vedeta a mărturisit, în urmă cu puțin timp, că se aștepta la acest lucru, dat fiind faptul că a avut mai multe discuții despre acest subiect cu partenerul ei de viață.

Citeste si: Jador, imagini de pe masa de operație! La ce intervenție a fost supus tânărul artist: „Acum am nevoie de...”

Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin

Mălina Avasiloaie a mărturisit că relația cu iubitul ei este perfectă din toate punctele de vedere și că își dorește din tot sufletul să își construiască împreună viitorul.

Vedeta spune că se pregătește acum de nuntă, evenimentul fiind programat în cursul anului 2023, după cum a menționat chiar ea.

„Da, mă așteptam, pentru că îmi cunoșteam stadiul relației noastre, știam ce vrem pentru viitor. Când vrei să faci lucruri cu inima, noi asta ne-am propus, să nu mai avem reguli, să nu mai funcționăm după sterotipuri, am zis să facem ce simțim. Alin e genul de om care e spontan, mă surprinde zilnic prin tot ceea ce face.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Am vorbit despre asta, despre viitorul, că vrem o familie, un viitor împreună, să fim toată viața unul lângă celălalt. Nu mă consider atât de mică pentru căsătorie pentru că sunt de părere că lucrurile trebuie făcute la timpul lor”, a spus Mălina Avasiloaie la  Antena Stars.

Citeste si: Nicoleta Dragne, moment demn de Oscar la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații abia și-au stăpânit lacrimile

Mălina Avasiloaie, despre relația cu iubitul ei: „E ceva special”

Cântăreața a uimit pe absolut toată lumea când a spus de cât timp este, de fapt, într-o relație cu Alin, iubitul ei. Cu toate că au trecut abia cinci luni de la prima lor întâlnire, cei doi au mari planuri de viitor și se pare că deja au început să le pună în practică.

Mălina și Alin s-au cunoscut pentru prima oară într-un club de la malul mării, iar de atunci au știu că sunt făcuți unul pentru celălalt. Tot la malul mării a avut loc și cererea în căsătorie, iar artista nu s-a ferit o secundă să le arate și fanilor imaginile de vis.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

„Am avut noroc ca Alin să apară în viața mea, a fost un DA cel mai sigur din lume, a fost o cerere pe care am așteptat-o și ne-am dorit-o de foarte mult.

Acolo ne-am cunoscut, acolo am dansat prima oară, în vară.

Suntem de câteva luni împreună. Chiar îi spuneam lui Alin că nu ne așteptăm ca lumea să ne înțeleagă că nici noi n-am fi înțeles pe alții pentru că n-am trăit asta. E ceva special ce simțit amândoi în momentul de față, e suficient să știm noi ce simțim, ce vrem de la viață, nu ne afectează ce spune lumea și ce cred despre relația noastră”, a mai spus solista pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles! Imaginile spectaculoase din vacanța celor doi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies