Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles! Imaginile spectaculoase din vacanța celor doi

Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles!
Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles!

Celebrul fotbalist și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie uimitoare! Cum a reacționat Elena Livadaru

Alex Mățan, fostul jucător de la Viitorul și iubita lui, Elena Livadaru, trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai mult timp. Forbalistul a pregătit momentul spectaculos până la ultimul detaliu, astfel că a cerut-o în căsătorie într-un cadru de vis, pe o plajă din Seychelles.

Citeste si: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Celebrul fotbalist va deveni tată pentru a șasea oară

Alex Mățan și Elena Livadaru
Alex Mățan și Elena Livadaru[Sursa foto: Instagram]

Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles!

Tânărul de 22 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Adi Mutu la EURO U21 2021. Pe plan profesional are un succes răsunător, în primăvara acestui an fiind transferat pentru 1,5 milioane de euro de formaţia americană Columbus Crews, iar pe plan personal lucrurile n-au mers niciodată mai bine.

Alex Mățan se iubește cu Elena Livadaru de mai mult timp, astfel că a decis să treacă la nivelul următor și să o ceară în căsătorie. Cum era de așteptat, tânăra a spus marele „Da”!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ea a spus DA! Te iubesc cel mai mult”, a scris Alex Mațan pe pagina sa personală de socializare.

Cadrul desprins parcă dintr-un basm a fost pus la punct până la ultimul detaliu de romanticul fotbalist. Alex Mățan a pregătit mai multe aranjamente florale în centrul căruia a adus-o pe iubita sa pentru marele moment emoționant. Alex Mățan și Elena Livadaru au o relație foarte frumoasă și solidă, și au dovedit acest lucru cu fiecare ocazie pe care au avut-o. Cei doi îndrăgostiți au călătorit în multe vacanțe exotice prin lume, iar ultima a venit cu o surpriză uriașă pentru superba blondină, care se pregătește acum să poarte rochia de mireasă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles!
Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles![Sursa foto: Instagram]

Alex Mățan și Elena Livadaru
Alex Mățan și Elena Livadaru[Sursa foto: Instagram]

Alex Mățan, despre cum va investi banii căștigați

Celebrul fotbalist s-a gândit deja la ceea ce va face cu toți banii pe care îi câștigă. Într-un interviu pentru GSP.ro, Alex Mățan a recunoscut că vrea să învestească, în mare parte, în imobiliare, dar și în criptomonede.

„Banii mulți pe care sper eu să-i am îi voi investi în imobiliare, în primă fază, apoi în monedele virtuale. Părinții mi-au zis mereu să nu ascult de gura lumii. E mare și dură, n-o poate închide nimeni. Nu pot face asta în totalitate, dar încerc, pe cât posibil”, a declarat Alex Mățan pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zanni, detalii surpriză despre cearta cu Ana Porgras: „M-a înșelat cu Jador. Doare, e greu”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase: "Mama are cancer"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies