Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil!
Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil!

Cei doi declară că nu au de gând să divorțeze! Din contra, vor să-i ofere lui Dominic un frățior sau o surioară!

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă de timp, cele conform cărora ar urma să divorțeze de Alex Zănoagă.

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit în privința profesiei! Pentru ce se pregătește acum Irina: „La ei învățământul e diferit”

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil!
Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil![Sursa foto: Instagram]

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil!

Cei doi nu au în plan să se despartă, ba chiar vor să își mărească familia! Tânăra a recunoscut că este foarte fericită alături de familia pe care a construit-o cu Alex Zănoagă, astfel că nu există motive pentru care ar urma să pună capăt relației.

„Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului. Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic.

Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mereu resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.

Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta doar din cauza programului încărcat al soțului meu”, a spus Simina, citează  Cancan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este conștientă că în fiecare relație mai există și mici neînțelegeri și este mai mult ca sigură că toate se rezolvă atât timp cât comunicarea bună între parteneri există.

„Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede”, a mai adăugat Simina.

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis, în urmă cu puțin timp, să se mute împreună cu fiul lor Dominic într-un apartament închiriat în București. 

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil!
Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Simina Loica, detalii despre despărțirea de Alex Zănoagă

În uiltima perioadă de timp, în spațiul public, s-a speculat faptul că cei doi nu mai formează un cuplu, asta după ce fanii au observat că cei doi se afișează din ce în ce mai rar împreună. Pentru a lămuri întreaga situație, Simina Loica le-a promis susținătorilor ei că va organiza o sesiune live pe contul de Instagram, acolo unde urma să vorbească despre separarea de tatăl copilului ei.

Tânăra a mărturisit că se află în continuare într-o relație cu Alex Zănoagă, dar și că s-a săturat până peste cap să primească mereu întrebări legate de acest lucru, cât și despre Jador.

„Întrebați-mă și voi diferite chestii. Întrebări pe care le puneți des prin mesaj și de multe ori nu pot să răspund. La story pot să răspund mai mult.

Nu aceleași întrebări, dacă mai sunt cu Alex împreună, unde este Alex, ai mai vorbit cu Jador, îl mai iubești pe Jador. Întrebări vechi, fără sens, care nu își mai au rostul. Am trecut peste...” , a anunțat Simina Loica, într-un live organizat în urmă cu puțin timp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Celebrul fotbalist va deveni tată pentru a șasea oară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Zanni, detalii surpriză despre cearta cu Ana Porgras: „M-a înșelat cu Jador. Doare, e greu”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies