Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme! Care este secretul juratului de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme!

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme!

Fashion editorul a fost întrebat despre dieta pe care o ține, mai ales după ce a recunoscut că a slăbit peste 20 de kilograme

Maurice Munteanu este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi din țară. Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut schimbări radicale în doar câteva luni, a slăbit enorm și a adoptat un stil aparte la nivelul tunsorii. După ce a scăpat de cele 20 de kilograme în plus, mulți au îndrăznit să îi trimită mesaje în care îl acuză fie că folosește diverse filtre sau, fie că a mers să se opereze pentru a ajunge la această formă.

Ei bine, Maurice Munteanu nu s-a mai putut abține și le-a dat replica haterilor. 

Citeste si: Nicoleta Dragne, moment demn de Oscar la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații abia și-au stăpânit lacrimile

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme!
Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme![Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme!

Folosirea filtrelor și operațiile estetice nu îl reprezintă de nicio culoare pe juratul emisiunii de modă de la Kanal D, iar acest lucru a fost confirmat chiar de el.

Într-un mesaj acid pe rețelele de socializare, Maurice Munteanu spune că dacă acele persoane vor continua să comenteze într-o notă negativă, vor fi restricționate de pe contul lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale

de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg. 

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la  repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului.

Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block”  , a scris Maurice Munteanu pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme!
Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Maurice Munteanu primește în continuare mesaje în care i se spune că și-a făcut intervenții chirurgicale

După comentariul pe care l-a lăsat în urma criticilor s-au mai liniștit apele, însă anumite persoane au continuat să îl întrebe pe juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care este dieta la care a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus. Maurice Munteanu a răspuns scurt că nu e vorba de nicio dieta, ci de un stil de viață cât se poate de serios.

„Arați foarte bine! Dar cum ai făcut să ai așa o voința? Pentru că e foarte greu să-ți schimbi stilul de viața/ Te rog frumos să ne spui și nouă ce dietă ții de ai ajuns să arăți atât de bine, vreau și eu să fac la fel”, au fost câteva dintre comentariile lăsate pe paginile de socializare ale fashion editorului.

Maurice le-a și răspuns la scurt timp: „Nu țin dietă, nu cred în diete.

Mănânc civilizat, fără zahăr, alcool, prăjeli, pâine & co”.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Viviana Sposub despre sarcină: „Acum plec să îl anunț”. Ce a spus tânăra chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies