Lungimea si forma palmelor dezvaluie din personalitatea ta! Fa-ti testul acum


Dincolo de zambetul pe care il afiseaza de multe ori persoanele atunci cand fac noi cunostinte sau cand interactioneaza, mainile pot trada o farama din personalitatea noastra.

Palme in forma dreptunghiulara
Persoanele care au palmele cu forma dreptunghiulara au tendinta sa rezolve mult mai usor problemele. Acestea sunt intuitive si le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci cand lucrezi la un proiect ce tine de munca sau de scoala.

Palme patrate

Persoanele cu palme patrate au detina sa fie practice. Acestea sunt foarte vorbarete, trateaza problemele din punct de vedere logic si practic, iar atunci cand vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.

Palme cu degete lungi
Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, in vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regula, liderii ideali.

Palme scurte
Persoanele cu mainile mici sunt pragmatice si au tendinta sa gandeasca orice situatie din punct de vedere logic, pentru a obtine cele mai bune solutii la probleme.

Palme mari

Persoanele care au palmele mari sunt sensibile si perfectioniste. Aceste nu suporta ca lucrurile sa nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinta de a fi, contrar aparentelor, sensibile si sa empatizeze cu cei din jur.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri