Luna noua in Scorpion afecteaza toate zodiile. Un weekend de foc pentru lei


18.11.2017 este ziua Lunii noi în Scorpion şi un prag important în vieţile celor mai mulţi dintre noi. E o zonă de tranziţie, de la agitatie la liniste, de la frică la încredere, de la lipsa de sens la direcţie aleasa constient, de la distragere la concentrare. Poate fi momentul de întoarcere la esenţă.

Pare că ne-am pregătit tot anul pentru aceste ultime două luni care mai sunt din 2017, sau am tot facut alegeri care sa ne aduca in acest punct pentru ca ele trasează tuşa finală, fac rezumatul a ceea ce am trait si ne constientizeaza despre ceea ce este important sa ajustam acum. Se stabilesc noile directii de urmat, prin tansformari inerente care au loc in interiorul fiecaruia.

 

Berbec

 

Revin in discutie cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distractii, dar si pe aspecte de genul facturi, taxe, bunuri patrimoniale. Posibil sa fii nemultumit de faptul ca trebuie redus drastic bugetul personal, ba chiar s-ar putea sa fii nevoit sa platesti daune de pe urma celor apropiati din economiile sau veniturile tale. Insa, rezerva-ti momente pentru meditatii interioare si incearca sa afli care sunt motivele care te-au adus in situatia materiala de astazi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri