Lista alimentelor care taie senzatia de foame. Tu le cunosti?


Dacă alegi soluţia unei cure de slăbire, trebuie să cunoşti faptul că apar restricţii şi asta pentru că eşti tentat să mănânci mult. Astfel, potrivit specialiştilor, un lucru esenţial într-o dietă este păstrarea senzaţiei de saţietate pentru mai mult timp. În acest fel, numărul kilocaloriilor se reduce, subliniază nutriţioniştii.

"Persoanele care nu au alte afecţiuni cronice este indicat să mănânce mai mult de patru ouă pe săptămână. Persoanele cu afecţiuni trebuie să urmeze sfatul medicului, pentru a nu agrava boala", spune dr. Bilic.

Un alt aliment care taie pofta de mâncare este brânza de capră sau feta, pentru că ajută la senzaţia de saţietate şi ajută la arderea grăsimilor.

Ciocolata neagră conţine diferiţi compuşi care încetinesc digestia, iar senzaţia de foame va fi întârziată. Nutri­ţioniştii precizează că aceasta are un conţinut ridicat de calorii, astfel că 28 de grame de ciocolată conţin până la 170 de kilocalorii. Astfel, se recomandă o singură tabletă atunci când organismul cere de mâncare. Mai mult, ciocolata neagră este amăruie şi taie pofta pentru mâncăruri dulci, sărate sau grase.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri