Ligi, umilită groaznic de băieţii de la Puterea Dragostei! Uite ce i-au făcut! "Mai bine îmi rupeam piciorul..."


Ligi, umilită groaznic de băieţii de la Puterea Dragostei! Uite ce i-au făcut!


In articol:

Ligi este una dintre cele mai controversate fete din casa Puterea Dragostei şi i s-a reproşat deseori că este extrem de agresivă. Ei bine, băieţii şi-au făcut un obicei din a o tachina, iar de multe ori ironiile şi planurile lor se transformă în...umilinţă. Principala temă de râs a băieţilor sunt operaţiile blondei şi pozele acesteia de pe instagram.

În ediţia de astăzi, de exemplu, Ricardo şi Mocanu i-au spus că este mereu în "perioada aceea lunară" apoi l-au pus pe Kevin, noul concurent din casă să o calmeze şi să-i facă avansuri.

Citeste si: Doamne, cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

Ligi, umilită groaznic de băieţii de la Puterea Dragostei! "Mi-am bătut joc de părinţii mei şi de imaginea pe care mi-am construit-o"

Mai târziu, Ligi a promis că nu-i va mai saluta niciodată pe băieţii care o jignesc încontinuu.

Citeste si: Cutremur la Puterea Dragostei! Concurenţii au găsit nişte poze ŞOCANTE cu Ligi! Îţi vine să crezi că e ea?

"Mi-am bătut joc de părinţii mei şi de imaginea pe care mi-am construit-o timp de 27 de ani. Pe mine toată lumea mă respecta, dar după ce mi-aţi făcut voi...Mai bine îmi rupeam piciorul şi nu mai veneam la acest show", a spus Ligi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri