Ligi de la Puterea dragostei, amenințată de Bogdan Mocanu cu niște fotografii compromițătoare: „Voiam să umplu casa fetelor cu poze cu tine”


Bogdan Mocanu are niște fotografii compromițătoare cu Ligi de la Puterea dragostei.

S-au spus cuvinte grele între Bogdan Mocanu și Ligi de la Puterea dragostei. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei se acuză de lucruri incredibile, care au ieșit la iveală în cadrul ediției de astăzi.

Bogdan Mocanu a acuzat-o pe Ligi că are legătură cu persoane din afara emisiunii și că nu doar o dată a vorbit cu alte persoane.

La rândul ei, Ligi a reacționat și i-a adus aminte lui Bogdan Mocanu de zilele în care făcea videochat și se numea Angelo pentru fanele sale.

Această informație sensibilă nu a rămas fără răspuns, căci Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Ligi că are fotografii compromițătoare cu Ligi, cu un impact mult mai mare decât cele din perioada în care Ligi s-a lăsat fotografiată legată cu frânghii, în stilul BDSM.

Citeste si: Jador, de urgență în România după ce a aflat că Simina este însărcinată! Ce se întâmplă cu el

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Citeste si: Cum arată Denisa de la Puterea dragostei în costum de baie!

„Ori astăzi, ori deloc. Tu ai zis de videochat, eu mi-am asumat! Hoțul nu strigă hoțul și eu nu vorbesc fără dovezi. Astăzi nu merg imprimantele, pentru că voiam să umplu casa fetelor cu niște fotografii cu tine. Empatizam cu tine ca om ieri. După asta ai venit și ai dat în mine ca om. Cu tine am poze mult mai grave decât acelea cu tine în frânghii și mult mai rele decât cu mine la videochat”, i-a spus Mocanu.

„Din cauza voastră sunt făcută în toate felurile pe internet. Pe mine nu mă umiliți. Pedeapsă mâine, că nu am timp. Hai să vedem poza unde îmi apare mie fața”, a reacționat Ligi extrem de supărată și a arătat niște imagini în care a pozat în trecut și i-a

cerut să aducă dovezi că este ea în acele imagini.

„Îți aduc eu pozele. Prin asociere. Înainte să intri la Puterea dragostei, aveai acea fotografie postată”, a mai spus Bogdan Mocanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, de urgență în România după ce a aflat că Simina este însărcinată! Ce se întâmplă cu el

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Cum arată Denisa de la Puterea dragostei în costum de baie!

Mască pentru păr cu OU

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri