Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut

Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut
Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut

Fosta concurentă a fost surprinsă la miezul nopții.

La doar câteva săptămâni de când a ieșit din casa Puterea dragostei, Ligi pare să își fi găsit fericirea.

Deși Raluca Munte anunța acum câteva săptămâni că Ligi urmează să revină în casa Puterea dragostei, acest lucru nu s-a întâmplat, iar fosta concurentă pare să revină la vechea sa viață.

După ce s-a întors la muncă și s-a filmat alături de Andreea Pirui, în timp ce o machiază, Ligi a continuat cu antrenamentele intense de fitness, iar admiratorii săi nu s-au lăsat așteptați.

Citeste si: Dezvăluiri surprinzătoare! Ce s-a întâmplat cu ”logodnica” secretă a lui Iancu de la Puterea dragostei! ”A plecat în Italia, s-a mutat acolo”! Declarații exclusive din Turcia

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, imagine de infarct în oglindă! Cum s-a pozat fosta concurentă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fosta concurentă din casa Puterea dragostei a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care arată cum și-ar dori să arate pe viitor familia sa. În fotografie apare o tânără care seamănă izbitor cu ea, precum și un tânăr. Cei doi se află la malul mării.

În plus, Ligi a primit și un trandafir roșu, alături de mesajul: „Tu ești specială”, fapt care a determinat-o pe Ligi să posteze imaginea pe Instastory.

Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Deznodământ neașteptat la Puterea dragostei. După numai câteva săptămâni de relație, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a pus punct relației.

Iancu a anunțat-o astăzi pe Denisa că simte că relația nu se îndreaptă în direcția dorită de el, așa că trebuie să discute serios ce se întâmplă între ei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Denisa a înțeles exact ce se întâmplă, după ce a descoperit mai multe conversații de-ale lui Iancu și de-ale Andreei Pirui.

„Eu ce sunt aici? Atunci gata, ne despărțim. Dacă nu te simți bine, ce vrei să îți fac, ce vrei să îți zic? Sunt dezamăgită de tine. Puteai să îmi faci chestia asta sâmbătă, să plec, să nu mă fac de râs aici. Simt că m-ai umilit în ultimul hal. Simt că ți-ai bătut joc de mine. Când ne-am întâlnit ultima dată ți-am zis. Plecam și nici nu aveam niciun resentiment față de tine.

Plecam și jur că nu mă mai interesa de tine. Mi-ai ascuns multe lucruri. Vedeam că mă minți în față. Dar eu am văzut conversația cu Pirui. Eu m-am ars cu el în club, el s-a sărutat cu Pirui”, a dezvăluit Denisa.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ligi de la Puterea dragostei, imagine de infarct în oglindă! Cum s-a pozat fosta concurentă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies