Ligi de la Puterea dragostei, imagine de infarct în oglindă! Cum s-a pozat fosta concurentă


Fotografia a primit peste 10000 de like-uri în timp record.


In articol:

Ligia de la Puterea dragostei reușește permanent să creeze controverse din cauza fotografiilor pe care le postează pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă din casa Puterea dragostei a reușit, încă o dată, să surprindă pe toată lumea cu apariția sa.

Ligi și-a făcut un selfie în oglindă, îmbrăcată doar într-o fustă extrem de scurtă și un sutien. Aceasta a reușit să încingă imaginația urmăritorilor săi. Cu mai puțin machiaj decât și-a obișnuit fanii, Ligi a reușit să primească multe comentarii pozitive, însă s-au strecurat și unele răutăcioase.

„Ce ochi ai/ Ce frumos îți stă părul așa/ artificială rău”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Ligi, care este așteptată să se întoarcă în casa Puterea dragostei, le-a primit.

Însă persoana care îi lipsește lui Ligi cel mai mult este Andreea Pirui, care nu ezită niciodată să își exprime sentimentele pe care le are pentru prietena sa bună, iar după ce a văzut selfie-ul, i-a transmis că îi este extrem de dor de ea.

Citeste si: Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Citeste si: Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

„Ohhhh, iubita, și mie îmi e dor de tine🤗🤗🤗🤗❤️haide acasică, avocată mică ce ești😎😀 ”, i-a transmis și Ligi Andreei Pirui, de care o leagă multe amintiri din perioada în care se aflau amândouă în Istanbul.

Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Deznodământ neașteptat la Puterea dragostei. După numai câteva săptămâni de relație, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a pus punct relației.

Iancu a anunțat-o astăzi pe Denisa că simte că relația nu se îndreaptă în direcția dorită de el, așa că trebuie să discute serios ce se întâmplă între ei.

Denisa a înțeles exact ce se întâmplă, după ce a descoperit mai multe conversații de-ale lui Iancu și de-ale Andreei Pirui.

Eu ce sunt aici? Atunci gata, ne despărțim. Dacă nu te simți bine, ce vrei să îți fac, ce vrei să îți zic? Sunt dezamăgită de tine. Puteai să îmi faci chestia asta sâmbătă, să plec, să nu mă fac de râs aici. Simt că m-ai umilit în ultimul hal. Simt că ți-ai bătut joc de mine. Când ne-am întâlnit ultima dată ți-am zis. Plecam și nici nu aveam niciun resentiment față de tine. Plecam și jur că nu mă mai interesa de tine. Mi-ai ascuns multe lucruri. Vedeam că mă minți în față. Dar eu am văzut conversația cu Pirui. Eu m-am ars cu el în club, el s-a sărutat cu Pirui”, a dezvăluit Denisa.


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu și Denisa de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine s-a băgat între ei

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Nelson Mondialu' și-a refăcut dantura! Imagini fabuloase cu tatăl lui Livian de la Puterea dragostei cu DINȚI

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Lista de cumpărături de Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri