Lidia Fecioru, despre cadourile care aduc noroc și bunăstare: „Pot fi dăruite în casa nouă...”


Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cadourile pe care le poți dărui cuiva, de casă nouă, dar și atunci când te îndrăgostești de cineva.


In articol:

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cadourile care aduc noroc și fericire și atrag avere. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a anunțat ce ar trebui să ducem cuiva drag pentru a avea noroc și bunăstare în casă. Lumânările, eșarfele și florile în ghiveci sunt alegerile perfecte.

Iată în ce situație pot fi dăruite aceste cadouri, potrivit bioenergoterapeutului:

„Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă, pentru că ele aprind focul iubirii din casa care le-a primit şi încălzesc casa.

Cum îl cucereşti pe bărbatul iubit cu o eşarfă tricotată

Lidia Fecioru, despre cadourile care aduc noroc și bunăstare
Lidia Fecioru, despre cadourile care aduc noroc și bunăstare

Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Citeste si: Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme, după ce i-a spus soțul că e grasă! Ce dietă miraculoasă a ținut: „În regim era așa...”


La rândul lor, femeile care s-au îndrăgostit de un bărbat pot să-i dăruiască acestuia „o eşarfă croşetată", spune Lidia Fecioru.

Prosoapele de bucătărie atrag un soţ vrednic

 

Pe lista obiectelor bune de făcut cadou se află şi pantofii. Potrivit obiceiurilor populare, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

Nici vasele de lut nu sunt de neglijat atunci când nu ştiţi ce să mai oferiţi în dar cuiva drag. Atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor, mai spune Lidia Fecioru.

Citeste si: Lidia Fecioru, remediul uluitor pentru întărirea imunității: „Cu 30 de minute înainte de micul dejun...”

Iar dacă vă gândeaţi că prosoapele de bucătărie nu sunt indicate de oferit, trebuie să ştiţi că ele, atunci când sunt dăruite unei fete necăsătorite de către o prietenă de familie, pot atrage un soţ vrednic pentru soarta acelei fete, mai este de părere bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme, după ce i-a spus soțul că e grasă! Ce dietă miraculoasă a ținut: „În regim era așa...”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Lidia Fecioru, remediul uluitor pentru întărirea imunității: „Cu 30 de minute înainte de micul dejun...”

Lidia Fecioru este în doliu! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: „Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine”

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri