Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme, după ce i-a spus soțul că e grasă! Ce dietă miraculoasă a ținut: „În regim era așa...”


La ce a renunțat vedeta.

Reproşul soţului de la acea vreme a trezit-o oarecum pe Lidia Fecioru la realitate, aceea fiind motivarea de care a avut nevoie, spune vedeta.
O remarcă nepotrivită din partea soțului a făcut-o pe Lidia Fecioru să își schimbe pentru totdeauna viața. Vedeta a reușit să depășească un moment critic din viața sa și să ia atitudine.

Atunci când fostul soț i-a reproșat că s-a îngrășat, bionergoterapeutul a decis să divorțeze de bărbat și să o ia pe un alt drum. A reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme și să zâmbească din nou.

Lidia Fecioru

Ce dietă a ținut Lidia Fecioru


De când a dat jos multe kilograme, Lidia Fecioru a reuşit să îşi păstreze silueta, iar acum a dezvăluit cum, în doar 7 zile, şi-a schimbat complet viaţa.

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.

Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc", a declarat Lidia Fecioru în cadrul unui interviu, conform viva.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostit!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri