Legatura nestiuta pana acum dintre VARZA MURATA si CANCER! Mai mananci?


Muraturile sunt legumele care trec printr-un proces de fermentatie acido-lactica in timpul careia se genereaza diferite substante biologic active, cum ar fi vitamine, acid lactic.

Sub influenta microflorei de fermentatie acestea capata valoare nutritionala deosebita, devenind practic alimente functionale probiotice. Alimentele probiotice imbunatatesc digestia, stimuleaza detoxifierea si intaresc sistemul imunitar.

Cum faci cea mai gustoasa conopida murata! Iata pontul gospodinelor

"Muraturile reprezinta solutia pe perioada iernii pentru aportul de vitamine hidrosolubile A, E, K si minerale din legume. Sunt o sursa importanta de fibre pe perioasa iernii alaturi de cereale integrale si fructe. Sunt utilr astfel pentru reglarea tranzitului intestinal. In plus, contin in urma fermentatiei cantitati crescute de drojdie cu continut bogat in vitamine din grupulb B", spune nutritionistul Stefan Ionut.

Felul asta de mancare te protejeaza de cancer, de accident vascular si de atac de cord!

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andrei Ștefănescu şi Antonia s-au căsătorit în secret! Imagini de la nuntă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri