Leacuri bătrânești pentru durerea în piept. Secretele bunicii pentru alinarea durerilor

leacuri batranesti pentru durerea in piept
Leacuri bătrânești pentru durerea în piept. Secretele bunicii pentru alinarea durerilor

Durerile în piept își pot face apariția din nenumărate motive. Însă știați care sunt leacurile care vă pot ajuta să îndepărtați aceste dureri?

  Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact leacurile bătrânești pentru durerea în piept, în funcție de gravitatea, simptomele apărute și alți astfel de factori esențiali.

 

Leacuri bătrânești pentru durerea în piept

Durerile în piept își pot face apariția din nenumărate motive. Printre cele mai puţin îngrijorătoare se află durerea musculară, viroza și nevralgia intercostală, iar printre cele care pot fi semnul unor afecţiuni mai grave se află pneumonia, pleurezia, pericardita și infarctul.

Acesta este și motivul pentru care primul lucru pe care ar trebui să îl faceți în cazul în care simțiți dureri în piept, este să mergeți la medic, pentru a scăpa de orice grijă și pentru a afla adevăratul motiv pentru care apar aceste dureri în piept.

Atunci când vine vorba despre aceste dureri în piept, toate se pot fi resimţi în mod diferit, în funcţie de cauza pentru care își fac apariția.

De exemplu, atuni când simțiți „înţepăturile” în piept, apărute în special la pacienţii mai tineri de vârstă, care nu prezintă niciun factor de risc cardiovascular, pot reprezenta, de cele mai multe ori, ale atacurilor de panică.

dureri in piept simptome

Citeste si: Leacuri bătrânești pentru bătături

Durerile care apar sub formă de înţepătură, care durează doar pentru câteva secunde şi se află punctiform, nu sunt cele cauzate de inimă, ci de articulaţiile dintre coaste şi stern.

Pe de altă parte, durerile „ surde ”, care sunt mai apăsătoare și provin din dreptul inimii, pot fi cauzate de postura incorectă pe care o aveți în mod general, care duce la afectarea coloanei vertebrale.

Atunci când simțiți dureri în zona sternului, după mesele mai copioase sau mai dezechilibrate, poate să fie vorba despre apariția ulcerului gastric sau a unei boli de reflux gastroesofagian.

Cu toate acestea, apariția cea mai frecventă a durerilor în piept, apar din cauza unei viroze.

Prin urmare, dacă este vorba despre o durere în piept, mai puțin gravă aceasta se poată trata în timp, prin intermediul unor remedii naturiste, precum sunt cele de mai jos.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

remedii naturiste pentru durerea in piept

Citeste si: Sfaturi pentru un somn odihnitor. „Somnul este decisiv pentru o funcționare normală a creierului"

 

Remedii naturiste pentru durerile în piept: nevralgii, viroze

În funcţie de cauza aparițiilor durerilor în piept, putem apela și la anumite remedii naturiste.

În cazul durerilor provocate de ulcerul gastric, în momentul în care deja ați început să țineți o dietă, aceste dureri în piept se pot asocia anumite tratamente naturiste.

Printre acestea se numără și extractul din muguri de smochin sau extractul din tei argintiu, din lemn dulce, sunătoare, salcâm, roiniţă.

Pe de altă parte, în cazul nevralgiilor intercostale, puteți administra și remediul naturist alcătuit din extract din coacăz negru, măceş sau cel din scoarţă de salcie (datorită proprietăţilor analgezice).

În cazul apariției unor dureri în piept din cauza unei viroze, extractele care duc la creșterea imunității sunt cele de chimen negru, echinacea, măceş și cătină.

Pentru toate aceste cazuri, puteți utiliza și hidratarea cu infuziile din plante, precum cele din cimbrişor, cimbru, busuioc, gălbenele, pătlagină sau soc.

Pentru persoanele care se confruntă cu dureri în piept  din cauza bronşitei, pot încerca să aplice pe piept, un săculeţ cald cu sare sau o cataplasmă cu cartofi raşi. Astfel, durerile se vor domoli ușor, ușor.

cum scap de durerea in piept

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum scapi de sughiț. Care sunt trucurile cele mai rapide pentru a scăpa de sughiț

 

Remedii naturiste pentru durerile în piept: angină pectorală

Bineînțeles că pe lângă aceste dureri în piept  enumerate mai sus, mai pot exista și altele care pot duce către un infarct miocardic, aceasta fiind cea mai mare temere în toate cazurile.

Abia în cazul în care persoana în cauză este fumătoare, suferă de hipertensiune, colesterol, trigliceride mari, diabet, este obeză, sedentară sau supusă unui stres intens, dacă are în familie antecedente de boli cardiovasculare, atunci poate deveni teama justificată, bazându-se pe acești factori de risc ai infarctului.

În cazul în care răspunsul la una sau mai multe dintre acești factori este afirmativ, iar durerea în piept este intensă, nu trece într-un timp scurt şi însoţită şi de alte simptome: transpiraţii reci, greaţă, vomă, hipertensiuni, dificultăţi respiratorii, leşin, atunci este neapărată nevoie de o vizită la medic.

Bineînțeles că pot apărea dureri în piept la persoanelor cardiace și fără să fie vorba despre un infarct. Acelea sunt durerile care se află în tabloul cardiopatiei ischemice, care pot fi ameliorate cu ajutorul unor remedii naturiste precum cele din extract de măslin, păducel și lavandă, alături de un tratament alocat.

ce trebuie sa fac daca ma doare in piept

Citeste si: Leacuri bătrânești pentru urechi înfundate



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop 13 IUNIE 2022. Află ce zodie deține informații importante

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Care sunt zodiile, în funcție de cele 4 elemente. Cum sunt zodiile de foc, pământ, aer și apă

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies