Laura Cosoi a exclus total carnea din alimentatia sa de graviduta! Iata ce mananca si ce nu

Laura Cosoi a exclus total carnea din alimentatia sa de graviduta! Iata ce mananca si ce nu
Laura Cosoi a exclus total carnea din alimentatia sa de graviduta! Iata ce mananca si ce nu

Schimbarile mari in alimentatia Laurei Cosoi, de cand actrita a ramas insarcinata. De aproape 7 luni, vedeta nu mai consuma carne si nici alcool,dar a devenit dependent de branza.

Insarcinata in aproape 7 luni, Laura Cosoi se indreapta cu pasi repezi spre clipa in care va naste si isi va tine fetita pentru prima oara in brate.

Pana atunci insa, Laura Cosoi se bucura de perioada maternitatii si se arata uimita de schimbarile care s-au produs in ultimul timp, in alimentatia si felul sau de a fi. Incantata de transformari, Laura Cosoi a dezvaluit pe site-ul sau 21 de lucruri care au surprins-o in sarcina.

“Inainte de a fi insarcinata, ma gandeam uneori oare cum va fi perioada asta pentru mine. Fara sa vreau, incercam sa-mi fac o idee despre ce ma asteapta – o combinatie probabil intre ce estimam si povesti ale celor din familie si prietenilor. Insa realitatea, asa cum are ea obiceiul, a tinut sa ma contrazica! Iar de data asta, bine a facut! Multe lucruri m-au surprins in perioada sarcinii, iar mai jos sunt (doar) 21 dintre ele.

  • M-a surprins si faptul ca nu pot sa mananc carne deloc. Organismul o respinge in perioada asta. Nu-i vorba ca as fi fost vreo mare carnivora inainte, dar chiar deloc? Iata ca da. (n.r.: In schimb, Laura Cosoi a spus ca acum, mai nou, mananca foarte multa branza)
  • Nu am cine stie ce pofte ciudate, asa incat sa-l trimit pe Cosmin in miez de noapte la cumparaturi
  • Nu simt nevoia sa beau alcool, desi, sincer, ma gandeam ca o sa mai gust din cand in cand”, a spus laura Cosoi pe blogul personal, unde a insirat cele 21 de chestii ciudate pe care le-a observant la ea de cand a ramas insarcinata.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Laura Cosoi, mărturisiri neaşteptate: ”Toată lumea îmi spune să o las mai moale...”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Laura Cosoi a recunoscut ca e insarcinata

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies