Laura Cosoi, mărturisiri neaşteptate: ”Toată lumea îmi spune să o las mai moale...”


Laura Cosoi trăieşte cele mai frumoase momente de când a aflat că este însărcinată, însă chiar şi aşa ea nu renunţă la activităţile care o fac fericită.

 
Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă, iar acum visul i s-a îndeplinit. Laura Cosoi este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă, motiv pentru care în urmă cu puţin timp, ea a făcut public un mesaj în care a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa ei de când a aflat că va deveni mămică. 
 
”De când am aflat că aştept un bebeluş, am tot primit îndemnul de a o „lăsa mai moale”.
Mi se tot spune că nu mai pot continua cu un stil de viaţă atât de alert, pentru că trebuie să am grijă de copil. Bineînţeles, sunt conştientă că acum corpul meu are nevoie de şi mai multă atenţie, însă  eu simt că fetiţa mea se bucură de modul în care-mi duc eu viaţă. Sunt convinsă că va fi o fire extrem de sociabilă, fără astâmpăr, căreia îi va plăcea să trăiască intens! E adevărat că programul meu a fost foarte încărcat în ultima vreme, pentru că am avut multe repetiţii la teatru şi am fost mai mereu pe drumuri.
Asta este ceea ce observă lumea. 
  
 Să-ţi spun însă un secret: am energie pentru tot ce-mi propun din simplul motiv că-mi place ce fac. Sunt norocoasă pentru că pot să-mi duc viaţa exact aşa cum îmi doresc. Mi-am construit în timp o imagine a ceea ce înseamnă pentru mine o viaţă trăită frumos şi nu vreau să fac rabat de la niciunul dintre lucrurile în care cred.
Să fiu pe scenă, în faţa publicului, într-o comunicare afectivă atât de intensă cu el, mă umple de bucurie. Iubesc întâlnirile cu prietenele mele, îmi place să fac yoga şi să gătesc reţete sănătoase şi am întotdeauna grijă de psihicul şi corpul meu, pentru că astfel îmi pot împlini proiectele în care cred şi care îmi aduc satisfacţie.
 
Sunt conştientă că sănătatea înseamnă în primul rând frumuseţe.
Iar între frumuseţe şi încrederea în sine există o legătură foarte puternică. Se spune uneori că femeile sunt „sexul slab”, iar mie îmi vine să zâmbesc când aud asta. Nimic mai neadevărat! Cred că o femeie este aproape că o „institutie”. Am învăţat prin exemplele din familie şi propria experienţă, de-a lungul timpului, că sarcina noastră în lumea asta este una foarte importantă. Doar o femeie poate transformă o casă în cămin cald şi primitor şi oamenii care locuiesc sub acelaşi acoperiş în familie adevărată.:) Este datoria noastră să aducem puţină „culoare” în viaţa de zi cu zi, prin ceea ce însemnăm, prin propria feminitate”
, a scris Laura Cosoi.
 
Sursa: WOWBiz.ro

Abonează-te pe

Citește și:

Laura Cosoi a recunoscut ca e insarcinata

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Reteta de post de la Laura Cosoi: burger vegetarian

Laura Cosoi, ambasadoarea iei si a costumelor traditionale romanesti, in proiectul RomanIA Centenara VIDEO

Laura Cosoi a facut anuntul! Felicitari!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri