Larisa de la Puterea Dragostei, declarații exclusive despre divorț! "M-a înșelat, am primit fotografii"


Larisa de la Puterea Dragostei a fost invitată astăzi la Teo Show. Concurenta care spune că este deocamdată doar prietenă foarte bună cu Adrian a povestit cum a ajuns să se mărite la 19 ani și cum, după divorț, a făcut videochat.

 

Larisa a stat de vorbă cu Teo și a făcut dezvăluiri.

 

"Nu mai judec, încerc să cunosc omul. La concluzia asta am ajuns după experiențele din viața mea.

Am crescut fără părinții mei, ei au plecat. Am căutat protecție. M-am înșelat. Am căutat fericirea în exterior, nu în mine. Părinții mei s-au opus, eu nu am ascultat pe nimeni. După 4 ani de relație și 6 luni de căsnicie, am divorțat. M-am înșelat. Peste asta eu nu pot să trec. Am primit fotografii. Era în Italia, pe mine încerca să mă țină în casă. Am știut că eu nu mai pot continua în acea relație. A fost atașament, nu iubire. El credea că mă iubește. Dacă iubești, nu rănești", a spus Larisa la Teo Show.

Larisa de la Puterea Dragostei s-a măritat la 19 ani. 6 luni mai târziu, a divorțat

Larisa Bulgariu a fost amenințată de fostul soț. A plecat apoi din Suceava și a venit la București cu doar câțiva lei în buzunar.

"M-a amenințat cu o armă. Era și sora mea în casă. L-am sunat și pe tata. A crezut că mă va intimida. Pe mine Dzeu m-a întărit mult, am realizat că nu sunt singură. Oricât de greu mi-ar fi fost. Și mi-a fost foarte greu. Am căzut într-o mică depresie, am suferit mult. Am stat o săptămână în spital. El m-a învățat pe mine ceva ce m-a ajutat pe viitor", a precizat Larisa Bulgariu de la Puterea Dragostei.

Citeşte continuarea pe wowbiz.ro.

 

R.L.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri