Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată competiție


Mari este noua concurentă întrată în casa de la Puterea Dragostei. Blonda din Brăila a devenit celebră după ce mai participat la un show tv în care s-a lăsat pradă sentimentelor si a cedat ispitei, abandonându-și iubitul cu care intrase în emisiune.


In articol:

 

Mari este noua concurentă de la Puterea Dragostei. Blonda a venit să-și găsească iubirea în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Mari este brăilancă și a mai participat în urmă cu puțin timp într-un alt showtv, cu ispite. Atunci, Mari avea un iubit, pe Iulian, cu care venise în emisiune pentru a-și testa relația.

Citeste si: Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case

 "Stau cu Iuli de aproximativ doi ani şi cred că relaţia noastră e perfectă! Avem o mică chestie, nu comunicăm destul de mult, cât ar trebui", a povestit atunci Mari. Însă, blonda s-a îndrăgostit de o ispită, Cristi, căreia i-a cedat și cu care s-a iubit pe tot parcursul sederii sale în emisiune. 

Mari de la Puterea Dragostei a căzut în ispita lui Cristi

Atunci, Mari a spus că se simte foarte atrasă Cristi și că ei au trăit ceva special pe Insulă. După show, Mari s-a despărțit de Iulian, dar nu a rămas nici cu ispita Cristi.

Acum, blonda speră că își va găsi iubirea adevărată în casa de la Puterea Dragostei, emisiune ăn care abia a intrat. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Daiana a sarit la bataie! Berna a scos-o din sarite. "Am simtit ca vrea sa ma loveasca!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri