Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case


Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară din țara noastră.

De o frumusețe rară, cu o voce deosebită, un trup de invidiat și un zâmbet care te molipsește, Maria Dragomiroiu a reușit să cucerească inimile tuturor, însă puțini cunosc dramele prin care a trecut artista de-a lungul vieții.

Citeste si: A murit George Mendonsa, omul care apare în una dintre cele mai celebre fotografii din istorie

Maria Dragomiroiu a dezvăluit detalii din viața sa într-o carte autobiografică intitulată „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea” și nu puține sunt pasajele care stârnesc lacrimi și emoții puternice cititorilor. În plus, interpreta de muzică populară nu s-a dat niciodată înapoi când a fost vorba să facă mărturisiri din viața sa privată: “Cred că sunt printre puținele persoane care nu tânjesc după copilărie și nu-și mai doresc să fie copil. Copilaria mea a fost una grea pentru că am avut un tată destul de dur, poate prea dur pentru niște copii care nu înțelegeau despre ce e vorba și carora tot timpul le era frică. Am fost și foarte săraci și nu aveam cu ce să ne îmbrăcăm bine, să ne încălțăm bine… Și la țară trebuia să mergi cu vitele și dacă erai desculț era foarte greu. Mi-aduc aminte cum fugeam foarte repede ca să nu aibă timp vârful pailor să intre în talpă. Asta nu uiți niciodată” – a declarat despre copilăria sa Maria Dragomiroiu într-un interviu acordat în trecut pentru postul Acasă TV.

Artista și-a pierdut mama foarte devreme, ca urmare a unui incident petrecut în curtea propriei case când taurul familiei a împuns-o. Din acel moment au urmat 10 ani de chin, iar la vârsta de 42 de ani, mama Mariei avea să moară răpusă de mai multe boli cauzate, printre altele, de malpraxis: ”Nu știu ce s-a întâmplat, dar taurul s-a repezit la ea, i-a băgat cornul în pulpa de sus a piciorului, prin partea interioară, și a aruncat-o în sus până la streașina casei. Și de acolo a căzut! A trecut si peste ea! Atunci, în cădere, i s-a desprins pleura și a făcut apă la plămâni. A urmat însă un șir de erori medicale. Ni s-a spus ca ea avea neoplasm, deși ea avea apă la plămâni. I-au scos apa și i-au administrat citostatice, a făcut în spital tuberculoză activă, apoi ciroză hepatică din cauza medicamentelor. Am luptat cu dânsa zece ani, i-am adus și am facut tot ce se putea în materie de tratament.”

Citeşte continuarea pe Unica. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri